"Uğur Mumcu yaşasaydı Afrin operasyonunu desteklerdi"

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, Ulusal Kanal'da Afrin operasyonu ile ilgili konuştu: "Uğur Mumcu yaşasaydı Afrin operasyonunu desteklerdi"

"Uğur Mumcu yaşasaydı Afrin operasyonunu desteklerdi"

Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, Ulusal Kanal'da Umut Tezerer'in sunduğu Gün Ortası programına katılarak Uğur Mumcu Gazetecilik Okulunu anlattı.

Umut Tezerer'in sorularını cevaplayan Bursalı, "Uğur Mumcu yaşasaydı bugün TSK'nın Afrin'e yapacağı harekata destek olurdu" ifadesini dile getirdi.

23-24 Ocak 2018 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Uğur Mumcu Gazetecilik Okulunu anlatan Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı, Mehmetçiğimizin Afrin'de bölücü terör örgütü PKK'ya karşı operasyon hazırlığında olması ile ilgili önemli vurgularda bulundu: "Uğur Mumcu'nun rotası vatanseverlikti, topluma ve bu milletin değerlerine bağlılıktı, antiemperyalist olmaktı. Uğur Mumcu yaşasaydı bugün TSK'nın Afrin'e yapacağı harekata destek olurdu. Atatürkçü olmak demek onun gereklerini yerine getirmek demektir.

Afrin'e operasyona hazırlanan Türk ordusunun yanındayız!

Antiemperyalist, Atatürkçü, olmadan, Türkiye'den yana tavır almadan ne gazeteci ne de akademisyen olunur. Uğur Mumcu bize her zaman bunu hatırlatmıştır. Uğur Mumcular vurulsa da bitmez. Bu milletin bağrında her zaman Uğur Mumcular yetişir. Son olarak eklemek istiyorum; Türk gençliği olarak Afrin'e operasyona hazırlanan Türk ordusunun sonuna kadar yanındayız. Kalplerimiz Mehmetçiğimiz ile birlikte çarpıyor."

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler