"Yüzlerce Yeni TGB Üyesi Kazanacağız"

Mavi Vatan Gönüllülerinin çalışmalarını 81 ile yaymayı hedefliyor, "TGB'ye üye ol" seferberliği başlatıyoruz!

"Yüzlerce Yeni TGB Üyesi Kazanacağız"

Mavi Vatan Gönüllüleri seferberliğini 81 ile yaymayı hedefliyor, "TGB'ye üye ol" seferberliği başlatıyoruz.

Türkiye Gençlik Birliği Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Salgın koşulları nedeniyle uzaktan bağlantı yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin her ilinden üniversite ve lise öğrencisi genç liderler katıldı. Toplantıda Mavi Vatan Gönüllüleri seferberliği için vites yükseltme kararı alındı.

Türkiye’nin Mavi Vatan’da verdiği mücadelenin Türk milletinin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer “ABD, Fransa ve Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’deki tahrikleri ve tehditlerine karşı Deniz Kuvvetlerimiz kahramanca Mavi Vatan’daki haklarımızı koruyor. Bugün bu mücadele, anavatanımızdaki mücadeleyi de etkilemektedir. O yüzden başlattığımız Mavi Vatan Kampanyasıyla birlikte Mavi Vatan Gönüllüleri seferberliğini 81 ile yayacağız” dedi.

TGB’ye Üye Ol Seferberliği

TGB Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu, Türkiye’ye yönelen tehditlere karşı tüm Türkiye’de vatanseverlik bayrağını yükseltmek için örgütlenme atağı başlatma kararı aldı.

TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer, TGB’nin üye atağı hakkında konuşarak şunları söyledi:

“Rotamız Mavi Vatan kampanyamız başarıyla devam ediyor. İki haftalık süreçte 4000’i aşkın genç Mavi Vatan Gönüllüsü oldu. Türkiye’nin dört bir yanında TGB’liler ve Mavi Vatan Gönüllüleri çalışmalarını yürütüyor. Bu durum Türkiye’deki gençliğin karakterini anlatan bir durum. Türk gençliğinin ülke sorunlarına ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor. Bugün ülkemiz ikinci bir İstiklal Savaşı veriyor. Bu savaşta Mavi Vatan en önemli cephe. Büyük Taarruz’da olduğu gibi büyük zafer için topyekûn bir taarruz şart. Bu sebeple Mavi Vatan Gönüllüsü olarak Türkiye’nin sorunların çözme iradesi koyan tüm gençleri büyük taarruz için Türkiye Gençlik Birliği’ne üyeliğe davet ediyoruz. En kısa zamanda binlerce yeni TGB üyesiyle birlikte el ele verip ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız.”

Doğu ve Güneydoğu'da Mavi Vatan Rüzgarı

Mavi Vatan Gönüllüleri çalışmalarının yoğun ilgi gördüğü Doğu ve Güneydoğu illerinde TGB’liler, üye atılımı konusunda da son derece heyecanlı ve kararlı. Buradaki TGB il başkanları TGB’yi Doğu ve Güneydoğu’da daha da büyüteceklerini belirttiler.

TGB Kahramanmaraş İl Başkanı Merve Canpolat: "Kahramanmaraş il başkanlığımızı henüz kurmamıza rağmen çok kısa sürede 100'e yakın Mavi Vatan Gönüllüsüne ulaştık. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Mavi Vatan kampanyamız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başlatacağımız üye atılımıyla birlikte TGB'yi Kahramanmaraş'ta vatansever gençliğin adresi haline getireceğiz."

TGB Malatya İl Başkanı Eren Talha: "Malatya'da TGB'yi kurmanın heyecanı içindeyiz. Mavi Vatan kampanyamızın çalışmalarına başladık. Saha çalışmalarını ve propaganda çalışmalarımızı planladık. Hedefimize en kısa sürede ulaşmak istiyoruz."

Şanlıurfa’dan Hakim Ağar: “Planlamalarımızı yaptık. Çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki dönem Şanlıurfa'da çok üye kazanacağız. Şanlıurfa'da TGB'ye çok büyük ilgi var. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz.”

10 Kasım’a Kadar 10.000 Mavi Vatan Gönüllüsü

TGB’liler Türkiye’ye yönelen tehditlere karşı Türk gençliğini denizlerdeki haklarımızı müdafaa mevziisinde birleştirmek, Mavi Vatan bilincini tüm Türkiye’ye yaymak için Ekim ayında Mavi Vatan Kampanyası başlatmıştı. Kampanyanın başladığı günden itibaren yoğun ilginin olduğu kampanya ile Türkiye’nin her ilinden 4000 Mavi Vatan Gönüllüsü örgütleyen TGB, 10 Kasım’a kadar 10.000 Mavi Vatan Gönüllüsü örgütleme hedefiyle çalışmalarına devam edecek.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler