Kampüslerde Mart ayı

Kampüslerde meydanı boş bırakmayan vatansever ve Atatürkçü gençler, siyasi ve teorik anlamda derinleşmeyi sağlayacak birçok etkinlik yapıyor.

Kampüslerde Mart ayı

Kampüslerde meydanı boş bırakmayan vatansever ve Atatürkçü gençler, siyasi ve teorik anlamda derinleşmeyi sağlayacak etkinlikler yapıyor. Bakalım Mart ayında kampüslerde ne gibi etkinlikler var?

6 Mart-12 Mart tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Cumhuriyetçi Düşünce Topluluğu, "Cephedeki Mehmetçiğe Mektup Var" isimli etkinlikle cephede savaşan Mehmetçiğe mektup gönderecek.

7 Mart tarihinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Atatürkçü Düşünce Kulübü ve  İstanbul Üniversitesi Eleştirel Medya Çalışmaları Topluluğu, Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni  İlker Yücel ve  Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak ile "Türk Basınında Afrin Harekatı" etkinliğini yapacak.

8 Mart tarihinde Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü Atatürkçü Düşünce Kulubü,  TGB Genel Başkanı Cem Dikmen ve Avukat Zeynep Küçük ile "Gençliğin ve Hukukçuların Gözünden Vatan Savunması" etkinliğini yapıyor.

8 Mart tarihinde Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Prof. Dr. Sinan Bayraktaroğlu'nun katılımıyla "Atatürk'ün Dil Felsefesi ve Türkçe Eğitim Zorunluluğu" etkinliğini yapıyor.

8 Mart tarihinde TGB İstanbul Kadın Komisyonu, Erkan Yücel Kültür Merkezi'nde TGB Genel Başkan Yardımcıları Elif İlhamoğlu ve Yadigar Özen ile birlikte "Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği" etkinliğini yapıyor.

13 Mart tarihinde Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Oktay Yıldırım ile birlikte "Siperin Gözünden Mehmetçik" etkinliğini yapıyor.

14 Mart tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Aydınlık gazetesi yazarı Oktay Yıldırım ile birlikte "Çanakkaleden Bugüne İstiklal Mücadelesi" etkinliğini yapıyor.

14 Mart tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Atatürkçü Düşünce Kulübü, Milli Savunma Bakanlığı Eski Genel Sekreteri Ümit Yalım ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz ile birlikte "Zeytin Dalı Harekatı" etkinliğini yapıyor.

14 Mart tarihinde Akdeniz Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, şair ve yazar Onur Caymaz ile "Edebiyatın Serüveni" etkinliği düzenleyecek.

15 Mart tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Bilim ve Uygarlık Tarihi Kulübü, Em. Dnz. Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Nazım Kemal Üre ile brilikte "Milli Savunma Teknolojilerimiz" etkinliğini yapıyor.

15 Mart tarihinde Hacettepe Üniversitesi Ütopya Topluluğu, Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel ve Şükrü Sina Gürel ile "Afrin'e Zeytin Dalı Götüren Mehmetçik" etkinliğini yapıyor.

16 Mart tarihinde Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Düşünce ve Edebiyat Topluluğu, Sanatçı Gülsen Tuncer ile birlikte "Cumhuriyet ve Aydın Sorumluluğu" etkinliğini yapıyor.

19 Mart tarihinde Trakya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Aydınlık gazetesi yazarı Oktay Yıldırım ile birlikte etkinlik yapıyor.

21-22 Mart tarihinde Ankara Üniversitesi Cebeci Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Aydınlık gazetesi yazarı Oktay Yıldırım ile birlikte "Siperin Gözünden Vatan Savaşı" etkinliğini yapıyor. 

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler