Selçuk ADT Atölyeleri Bir Araya Geldi

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu bünyesindeki bulunan üç atölye, yeni çalışmalarını planladı.

Selçuk ADT Atölyeleri Bir Araya Geldi

Selçuk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu bünyesinde bulunan üç atölyenin buluşmalarını gerçekleştirdi. Sosyal Dayanışma Atölyesi, Sosyal Medya Atölyesi ve Tarih Atölyesinde ayrı ayrı topluluk üyeleriyle buluşup çeşitli grup çalışmalarıyla üyeleriyle eğlenceli ve eğitici vakitler geçirdi.

“Birlikte Düşün, Birlikte Planla, Birlikte Üret!” sloganıyla atölyelerde gençliğin ve Türkiye’nin sorunlarını irdeleyip bu sorunlara çözümler ürettiler.

Sosyal Medya Atölyesi’nde Cumhuriyet Devrimi şehidi Kubilay için, Kubilay Haftasında yayınlamak üzere bir belgesel hazırlama ve bu belgeselin senaryosunu ve kurgusunu oluşturma kararı alındı.

Sosyal Dayanışma Atölyesi’nde Türk gençliğini pençesine almaya çalışan sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı konuşuldu. Bu bağımlılıklarla mücadelede ne gibi çözümler üretilebileceği tartışıldı.

Tarih Atölyesi’nde ise Türk kadınlarının maskelenmemiş gerçek sorunlarını, bugün Türkiye’nin kadın sorunlarına nasıl yaklaştığı ve bu sorunun çözümü için nasıl adımlar atılması gerektiği konuşuldu.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler