Kıraç Vatansever Türk Gençliğinin Sesi Oldu!

Ünlü sanatçı Kıraç; "Türkiye, Amerikan hegemonyasından kurtularak tam bağımsız olmalı. ABD, dünyayı şirket gibi yönetmek istiyor!"

Kıraç Vatansever Türk Gençliğinin Sesi Oldu!

Ünlü sanatçı Kıraç yaptığı açıklamalar ile vatansever, Atatürkçü Türk gençliğinin sesi oldu. Türkiye'de büyük bir sorun olan Türkiye Gençlik Birliği'nin de Temel İlkeler Bildirgesinin 6. maddesinde yer alan "Batı emperyalizminin üniversitelerdeki izdüşümü yabancı dilde eğitimdir. TGB yabancı dille eğitim yapılan tüm üniversitelerde, etkin bir öğrenci muhalefeti oluşturmak için çalışmalarda bulunacaktır." destekler şekilde yabancı dilde eğitime karşı çıktı. Kıraç yaptığı açıklamalardan bazı kesitler;

"Ben bir vatanseverim; İngilizce eğitim kalkmalı. Dünya ve hayatla ilgili kaygılarım var. Çocuklarım okulda İngilizce sıkıntısı yaşıyorlar. O dili zorla öğretmeye çalışıyorlar. Çok çalışkanlar ama İngilizce dersinde mutsuzlar. 

Türkiye'de İngilizce eğitime son verilmeli. Bazı anne-babalar İngilizce öğrenilmesini bir numaralı eğitim olarak görüyor. İngilizce eğitim, Türk yaşam şeklini darmaduman ediyor.

‘İDEOLOJİLERİ BİR TARAFA BIRAKIP VATANIMIZA KİLİTLENMEMİZ GEREKİYOR’

Ben vatanseverim. Bütün ideolojilerimizi bir tarafa bırakıp vatansever olmamız ve vatanımıza kitlenmemiz gerekiyor. Türkiye bir şekilde Amerikan hegemonyasından kurtulmalı.

Tam bağımsız bir ülke olmak zorundayız. Amerika bir şirket devleti; dünyayı şirket gibi yönetmek istiyor. Türkiye her yönden kendine yetebilir hale gelmelidir."

ALTINA İMZAMIZI ATIYORUZ!

Kıraç'ın yaptığı açıklamaların altına vatansever, Atatürkçü Türk gençliği olarak imzamızı atıyoruz. Kıraç'ın, Amerikan hegemonyasına karşı milli tavrı ve duruşu her sanatçı için örnektir. Her zaman yanındayız!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler