KKTC'nin Yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Oldu!

Zaferiniz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve Türk Milletine kutlu olsun!

KKTC'nin Yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin

Saygıdeğer Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Türk gençliği olarak, Kıbrıs Türklerinin ve Türk milletinin mücadele azmini ve kararlılığını güçlendiren seçim zaferinizi yürekten duygularla kutluyoruz.

Mavi Vatan’ın incisi ve kalesi, güzel Kıbrıs’ımız sizin Cumhurbaşkanlığınızda ve Türkiye’nin güçlü desteğiyle bağımsız geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. 46 yıldır kapalı olan Maraş’ın açılması, irademize konulan ipoteğin kırılmış olduğunu göstermektedir.

Büyük devlet adamı, rahmetli Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın devrettiği Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağının nihayet emin ellerde olduğunu görüyoruz. İnanıyoruz ki sizin yeniden başlattığınız bu bağımsızlık yürüyüşünün sonunda tüm dünya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tanıyacaktır. Bunun ayak sesleri Avrasya’dan ve yedi kıtadan duyulmaktadır. 

Her Türk genci, Kıbrıs davasının yılmaz bir neferidir. Bizler vatansever Türk gençleri olarak kutsal Kıbrıs davası uğrunda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu yolda hem Türkiye hem de Kıbrıs topraklarında yaşayan tüm Türk gençliğiyle omuz omuza mücadele edeceğimizi sizlere saygıyla bildiriyoruz. 

Zaferiniz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve Türk Milletine kutlu olsun.

Yıldırım Gençer
TGB Genel Başkanı

Tarih:
Diğer Haberler