Milli Olan Her Şeye Yamuk Bakanlar

Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobilin Gebze'de yapılacak ön gösterimine saatler kaldı. Araç 19.23'te tekrar tanıtılacak.

Milli Olan Her Şeye Yamuk Bakanlar

Türkiye'nin merakla beklediği yerli arabanın tanıtılmasına saatler kaldı. Her gün 14.30'da bir görüntüsü paylaşılan aracın, sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre bugün saat 19.23'te bir görüntü daha paylaşılacak.

MİLLİ OLAN HER ŞEYDEN RAHATSIZ OLANLAR

Türkiye'nin milli olan her girişimine yamuk bakanlar Türkiye'nin üreteceği yerli arabaya da tersten bakmaya çalışıyorlar. Birgün gazetesi aracın paylaşılan görsellerini tiye alan bir paylaşım yaptı. Gazete, araçtan paylaşılan ilk fotoğrafta bulunan araç farlarını "Yerli otomobilden yeni detay: Farları var" dedi.

Herkesin heyecanla beklediği araçtan paylaşılan ikinci fotoğrafa ise "Yerli otomobilden bir detay daha paylaşıldı: Kaputu da var" notuyla paylaşarak müthiş bir "zeka ve mizah" örneğine imza atan gazeteye ise tepki yağdı! Muhalif olacağım diye şaklaban olan gazetenin bir sonraki paylaşımıysa muhtemelen "Yerli otomobilden bir detay daha paylaşıldı: tekeri de var" olması bekleniyor!

Yerli Otomobilden Yeni Görüntüler

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler