PKK İki Çocuğu Katletti

Tunceli'de biri 4, diğeri 8 yaşındaki iki kardeş hayvan otlatırken PKK'nın tuzakladığı patlayıcı ile şehit oldu.

PKK İki Çocuğu Katletti

Tunceli'de biri 4, diğeri 8 yaşındaki iki kardeş kırsal alanda hayvan otlatıyordu. Terör örgütü PKK'nın araziye tuzakladığı patlayıcı inflak etmesi sonucu iki kardeş şehit oldu.

Ayaz Güloğlu 8, kız kardeşi Nupelda Güloğlu 4 yaşındaydı. Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Çakılyayla mezrasında yaşıyorlardı. Her gün olduğu gibi yine evlerinden çıktılar. Ve her gün dolaştıkları yerde, çayırda otlayan hayvanların peşine düştü iki kardeş. PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcı infilak etti. Ayaz orada hayatını kaybetti, Nupelda ağır yaralıydı. Jandarma ekipleri onu askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Ama doktorların çabası minik kızı kurtarmaya yetmedi. Anne-babası hastaneye koştu.

İKİ ÇOCUĞUN KANI ELLERİNİZDE HESABINI SORACAĞIZ

Konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel Başkanımız Yıldırım Gençer, "Bu güzel 2 çocuk, tüp patlamasıyla ölmedi. Adını ağzınıza almaktan imtina ettiğiniz PKK'nın döşediği mayınlar tarafından alçakça şehit edildi.Tunceli'ye Dersim diyenler bu vahşete ses çıkaramaz.Gencecik çocuklarımızın hesabını soracağız!" dedi.

Eren Bülbül, Ayaz Güloğlu, Nupelda Güloğlu ve daha niceleri... Evlatlarımızı katleden PKK'dan hesabını en ağır şekilde soracağız!

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler