PKK Sedat Peker'e sahip çıktı: Basından daha etkili

Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Mustafa Karasu, yayınladığı videoda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i övdü.

PKK Sedat Peker'e sahip çıktı: Basından daha etkili

Terör örgütü PKK'nın terörist elebaşılarından Karasu, Türkiye’de hükumetin tehir olduğunu, insanlar sokağa çıkarsa iktidarın bırakıp kaçacağını ileri sürerek, “Sedat Peker bile ‘Benim tweetimi yasaklıyorlar, bilmem şu sayfamı yasaklıyorlar, yasaklansın, ben onları dumanla duman ederim’ dedi. Eskiden dumanlar haberleşiliyormuş ya. Yani AKP iktidarının ne kadar zayıf olduğunu aslında Sedat Peker ortaya koydu. Yani bırak videoyu, bırak tweeti, dumanla onları sarsarım, diyor” şeklinde konuştu.

Terörist lider, “Şu anda Sedat Peker bir şey söyler de iktidarım yıkılır, diye korkuyor. Böyle iktidar olur mu? Bu iktidar ne kadar ayakta kalacak? Her gün Sedat Peker'in bir iddiası ortaya çıkıyor. Hükümet oturup kalkıyor. Artık bu iktidar teşhir olmuştur, gerçek yüzü açığa çıkmıştır. Bir tek Sedat Peker bile bütün yandaş basından daha etkili hale gelmiş. Neden? Bunların gerçekliği zayıf, gerçekliği yok? Gerçekliği olmayan iktidarın da yıkılması yakındır” diyerek Sedat Peker'in AK Parti üzerindeki baskı yarattığını öne sürdü.

Tarih:
Diğer Haberler