Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde LGBTİ Propagandasıyla Çocuk İstismarı Yapılıyor!

Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde çocuklara LGBTİ ve PKK propagandası yapılıyor.

Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde LGBTİ Propagandasıyla Çocuk İstismarı Yapılıyor!

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde çocuklara LGBTİ ve PKK propagandası yapılıyor.
Tarlabaşı Toplum Merkezi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Beyoğlu Tarlabaşı semtinde kente göçle gelenlerin kent yaşamına eşit katılımını desteklemek amacıyla kurulan pilot merkezdir.

ÇOCUK DERGİSİNDE LGBTİ VE PKK PROPAGANDASI
AB ve ABD’den alınan fonlarla İstanbul Beyoğlu’nda, Türk, Kürt, Arap ve Roman çocuklara LGBTİ aşılanıyor. Aynı zamanda, çocuklara aylık okuttukları ‘Parlayan Çocuklar’ dergisinde LGBTİ propagandası ve PKK/PYD propagandası yapılıyor. Yaratıcı yıkıcılık projesinin bir parçası haline gelen Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yaptıkları yürüyüşte LGBTİ propagandası içerikli pankartlar açan ve ahlakdışı çizimleriyle tanınan aynı zamanda Şişli Belediyesi Eşitlik Birimi Mülteci Meclisi’nde görev yapan C.S., merkezin kurucularından biri olarak çocuklara ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ dersi veriyor.  Bununla birlikte terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP ile iş birliği içinde. Ayrıca erkek çocuklarını etek giymeye, prenses olmaya teşvik ediyor.

 

2014 yılında daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini korumak amacıyla ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edildiği gerekçesiyle kapatılan ‘Kürt Enstitüsü’ iş birliği ile Kürtçe eğitimi veren merkezin bir diğer destekçisi de HDP Beyoğlu teşkilatı. Tarlabaşı Toplum Merkezi’nin ‘Parlayan Çocuklar’ adlı dergisinde ‘Kobane Konuşmaları’ yazısında çocukların ağzından PKK/PYD propagandası yapılırken burada da karşımıza C.S. adı çıkıyor.

2015’te Fransız Kültür Merkezi’nde "LGBT Hakları için Farkındalık Projesi" kapsamında yapılan programa katılan Tarlabaşı Toplum Merkezi kurucularından LGBTİ+ savunucusu C.S. de “Yetişkin Heteronormativiteye Çocuk Bakışı” başlıklı bir konuşma yapmış.
Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde küçücük çocukların, gençlerin okuması için kütüphanelere KAOS GL’nin desteğiyle ‘Biseksüel’, ‘Cinsellik Queer Güç’, ‘AIDS’li iğne’, Yaşlı LGBTİler ve diğer LGBTİ kitapları yer alıyor.

KİM BUNLAR, AMAÇLARI NE?
2006 yılında kurulan Tarlabaşı Toplum Merkezi’yle, sapkınlıklarıyla bilinen ‘Beraberce Derneği’, KAOS GL gibi LGBTİ dernekler de ortak çalışıyor, programlar düzenliyor. Sosyal medyadaki LGBTİ hesaplar tarafından da destekleniyor.
İşte vakfı destekleyen bazı kuruluşlar:
İstanbul Bilgi Üniversitesi-En son Mayıs ayında Türkiye’de 189 üniversitenin yayımladığı ‘İşgalci İsrail’e Karşı Filistin İçin Adalet’ bildiriye imza atmamasıyla gündeme girmişti.1
Sivil Düşün AB Programı-8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ‘Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ konusu altında LGBTİ propagandası yapmışlardı.2
Hayata Destek Derneği-ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Greenfield ile de iş birliğinde olan dernek, sözde mülteci çocuklara yardım ediyor.3
Etkiniz AB Programı-Ocak 2021 tarihinde Mardin Artuklu Üniversitesi’nde 'Türkiye Üniversitelerinde Kürt çalışmaları alanında Yaşanan Akademik Hak İhlalleri' raporuna destekte bulunmuştur. Raporda, 'Kuzey Kürdistan', 'sömürge', 'koloni', 'anti-kolonyal' gibi konu ve kavramların tabu olmaya devam ettiği ve çalışmalara konu edildiğinde hâlâ çeşitli yaptırımlarla karşılaşıldığı yer alıyordu.4
Amerikan emperyalizminin başını çektiği küreselleşme ve ulus devletleri yok etme süreci kapsamında ülkemize, etnik, mezhepsel, cinsel ve her türlü kimlikçi bölünme, "demokrasi ve insan hakları" adı altında dayatılmıştır. Atlantik tarafından fonlanan kuruluşlar, bu yaratıcı yıkıcılık projesinde çocuklarımızı istismar etmektedir.

LGBTİ ÇOCUK YOKTUR ÇOCUK İSTİSMARI VARDIR!
Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde ihtiyaca muhtaç çocuklara yardım adı altında var oldukları çocukların kültürünü ve doğalarını istismar etmektedirler.

Eşcinsellik tarihi, kadının kafese kapatılması, çocuklara tecavüz edilmesi demektir. Toplumların çürüme ve dağılma dönemlerinde artan eşcinsellik hareketi çürümeden öte bir şey değildir. Bu çürümenin amacı çocuklara 'cinsel tercih özgürlüğü' adı altında tecavüz etmektir. Bu çürümenin amacı toplumun en önemlş yapısı olan 'aile kurumunu' yok etmektir. Bu çürümenin amacı toplumu milli kültür ve benliklerinden koparmaktır. Emperyalizm, LGBTİ adı altında dört bir yandan bu neoliberal iklimi ulus devletlere dayatmaktadır.

Bu neoliberal iklimle; Terörün adı "demokrasi", fuhuş tecavüzünün adı "seks işçiliği", Türkiye düşmanlığının adı "insan hakları", çocuk tecavüzünün adı "cinsel tercih özgürlüğü" olmuştur. Bu tür girişimlerle milletimizi var eden aile, bayrak, vatan, ahlak, erdem, fedakarlık gibi her türlü birikim ve değer, hedef alınmıştır. Bu emperyalist taarruza karşı çocuklarımızın beyninin uyuşmaması için her daim mücadele edeceğiz. Tekrardan söylüyoruz LGBTİ ÇOCUK YOKTUR ÇOCUK İSTİSMARI VARDIR!

tgb.gen.tr

DİPNOT:
1- https://www.sde.org.tr/genel-haber-kategorisi/14-universite-filistin-bildirisine-imza-atmaktan-cekindi-haberi-22365
2- https://m.bianet.org/bianet/toplumsal-cinsiyet/194863-kadinlar-ve-lgbti-ler-projeleriyle-istanbul-da-bulustu
3- https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/abdnin-bm-daimi-temsilcisi-greenfield-suriye-sinirinda-kapatilan-kapilarin-acilmasi-icin-calisacagiz-1841583
4- https://www.gazeteduvar.com.tr/akademide-kurt-calismalari-hala-baski-ve-sansur-kiskacinda-haber-1509347

Tarih:
Diğer Haberler