TGB Edirne'de Bayrak Teslimi

Edirne İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in katılımıyla düzenlediği toplantıda Olcay Dilfaz'ı il başkanlığına seçti.

TGB Edirne'de Bayrak Teslimi

Edirne İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in katılımıyla düzenlenen 100. Yıl Söyleşisinin öncesinde örgütsel düzenlemeye gitti. 2 yıldır il başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ata Ogün Kaplan, görevini Olcay Dilfaz'a devretti.

TGB Edirne İl Başkanlığına seçilen Olcay Dilfaz yaptığı konuşmada, "Genel Merkezimizin ve arkadaşlarımızın da takdiriyle TGB Edirne İl Başkanı Ata Ogün Kaplan’ın yaklaşık 2 yıldır başarıyla yürüttüğü il başkanlığı bayrağını teslim almış bulunmaktayım. Başta Genel Merkezimize, Genel Başkanımıza mücadele arkadaşım Ata Ogün Kaplan'a ve siz değerli Atatürkçü Vatansever Türk gençliğine bu bayrağı daha da yükselteceğime söz veriyorum. Görüyoruz ki Türkiye de sağ-sol demeden Atatürkçü vatansever gençliği bir araya getirip, emperyalizme karşı Atatürk gibi teşkilatçı Atatürk gibi teşkilatlı olarak tam bağımsız Türkiye yolunda mücadele eden tek gençlik örgütü vardır. Bu gençlik örgütü Türkiye Gençlik Birliği'dir. Bu yolda ant içtik, tam Bağımsız Türkiye'yi inşa edeceğiz." ifadelerini dile getirdi.

Olcay Dilfaz'dan sonra konuşma yapan önceki dönem il başkanı Ata Ogün Kaplan ise konuşma yaparak “19 Mayıs 2006’dan, TGB kurulduğu günden bu yana ne zaman bir milli bayram olsa, ne zaman bir toplumsal hareket olsa, ne zaman antiemperyalizmi gerektirecek durumlar ortaya çıksa milletimiz TGB’ye kenetlendi. TGB bu süreçlerde üstlendiği görevleri azim ve kararlılıkla başarıya ulaştırdı. Şimdi önümüzde daha büyük günler ve görevler var. Emperyalizmi ülkemizden ve bölgemizden tamamıyla def edeceğiz. Daha büyük görevler daha büyük hareketlerle başarıya ulaştırılır. TGB yine bu başaranın öncüsü olacaktır. Yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm İl Başkanlığı görevini büyük bir güven ve mutlulukla devrediyorum. Gençlik Birliği bayrağı emin ellerde!" dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler