Türk Tabipler Birliği Yönetimi HDP/PKK'ya Merhem Olamaz

Türk Tabipler Birliği, terör partisi HDP'ye destek bildirisini imzaladı.

Türk Tabipler Birliği Yönetimi HDP/PKK'ya Merhem Olamaz

Türk Tabipler Birliği yönetimi kapatılma arefesinde olan terör partisi HDP'ye can simidi olma derdinde. TTB yönetimi bu kez de HDP'ye açılan kapatılma davasına karşı İnsan Hakları Derneği'nin (İHD) “HDP'nin siyaset yapma hakkını savunuyoruz” bildirisine imza attı. Bildiride terör partisi HDP savunuldu. HDP'nin onlarca terör suçu sözde "demokrasi" adı altında perdelenmeye çalışıldı.

TTB HDP/PKK DESTEKÇİLERİNİN İDARESİNE BIRAKILAMAZ
TTB Yönetimi, köşeye sıkışan PKK’ya ve partisi HDP'ye nefes borusu açabileceğini zannediyor. Ne yaparlarsa yapsınlar PKK’nın yarasına merhem olamayacaklar. Yürekleri PKK ile çarpanlar Türk tabibi değildir, olamazlar. İmza atılan bu bildiriden de anlıyoruz ki TTB Yönetimi işgal altındadır. Her Türk hekimi bu işgale son vermek için harekete geçmelidir. Türk hekimi, TTB karargahını kuşatmalıdır. Çünkü o karargah, Türk hekimlerinin karargahı değildir. O karargah, Kandil’in, PKK’nın karargahıdır.

TTB YÖNETİMİNİN SUÇLARI
TTB Yönetiminin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır, sicilleri kirlidir:

-Katilleri saklamışlardır. 30 Ağustos 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde PKK’lılar tarafından şehit edilen Doktor Abdullah Biroğul’un katilini gizlemişlerdir. TTB, yaptığı açıklamada “Kendi aracıyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir.” diyerek şehit düşen meslektaşlarını bile savunamayacak duruma gelmiştir.

-TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk askerini Cizre’de katliam yapmakla suçlamıştır. PKK’nın temizlendiği hendek operasyonlarına karşı çıkmıştır. Abdullah Öcalan’ın, sözde Ermeni soykırımının ve PKK yayın organlarının savunuculuğunu yapmıştır.

-Şu anda tutuklu olarak cezaevinde bulunan TTB Yüksek Onur Kurulu üyesi Şeyhmus Gökalp, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve TSK’yı deyimi yerindeyse işgalci ilan etmiştir. Küresel bilim analiz dergisi The Lancet’e yazdıkları raporda Cizre’deki hendek operasyonlarına karşı çıkmışlardır. TTB'de "yüksek onur"a layık görülmek için Türkiye düşmanlığı şarttır.

-Koronavirüs salgını sürecinde “Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz” diyerek Türkiye’nin salgına karşı mücadelesini baltalamaya çalışmıştır.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler