İKÇÜ ADT ATATÜRK VE DEVLETÇİ EKONOMİ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

İKÇÜ ADT, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ile birlikte ‘’Atatürk ve Devletçi Ekonomi’’ etkinliği düzenledi.

İKÇÜ ADT ATATÜRK VE DEVLETÇİ EKONOMİ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU


Katip Çelebi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, 1 Aralık Çarşamba günü Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ile birlikte ‘’Atatürk ve Devletçi Ekonomi’’ etkinliği düzenledi.

16.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan etkinlik İlker Yücel’in Atatürk dönemi ekonomi anlayışının ve bugüne kadar gelen sürecin değerlendirilmesi ile devam etti. Türkiye'nin geçtiği zor sürece vurgu yapan İlker Yücel, tam bağımsızlığın ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkün olabileceğini belirtti.


TÜRK GENÇLİĞİ VARSA ÇÖZÜM VAR

Üniversite yıllarında Ege Üniversitesi’nde Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanlığı görevini yürüten İlker Yücel, 25 Aralık'ta Ankara’da düzenlenecek olan ‘’Çalışan Gençlik, Üreten Türkiye’’ kurultayına tüm Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerini şu sözlerle davet etti: ‘’Türkiye çözümsüz değil. Türk Gençliği varsa çözüm vardır. Türk Milleti üretmek, Türk Gençliği de çalışmak istiyor. Bunu hepimiz görüyoruz ve Türkiye’nin bu sorularını aşması da ancak bizlerin azmi ile olacaktır. Bununla birlikte 25 Aralık’ta Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenecek olan ’Çalışan Gençlik, Üreten Türkiye’ kurultayına tüm Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerini davet ediyorum.’’

Etkinlik, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Arda Avşar’ın konuşması ile sona erdi.

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu,  25 Aralık "Çalışan Gençlik, Üreten Türkiye" kurultayına hazır.

 

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler