İnce'nin FETÖ ve PKK sicilini ortaya döktük!

Genel Başkanımız Kayahan Çetin, Muharrem İnce'nin FETÖ-PKK sicilini açıkladı. "FETÖ'yü savunarak Atatürkçü olunur mu?"

İnce'nin FETÖ ve PKK sicilini ortaya döktük!

Muharrem İnce ismi parlatılıyor. İnce’nin geçmişte FETÖ’nün yayın organları olan Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonunun savunduğunu, NATO’ya karşı çıkmadığını hatırlatan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin, “Yönü Batı olanların sistemi bitti” dedi.

 

HDP ve HÜDA PAR arasına sıkıştırılan seçmen için yeni bir seçenek arayışı sürüyor. Sosyal medyada sistem dışı denilerek Muharrem İnce ismi parlatılıyor. İnce’nin geçmişte FETÖ’nün yayın organları olan Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonunun savunduğunu, NATO’ya karşı çıkmadığını hatırlatan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Kayahan Çetin, “Yönü Batı olanların sistemi bitti” dedi.

 

‘HDP’YE TAVIR YOK, KHK’LILARA UMUT VAR’


“Bu bir sindirme hareketi. Bugün Cemaat'i sindirmek için bunu yapacak, yarın CHP'lilerin mallarına el konacak. Bu sözler size ait değil mi? Fetullah Gülen'in beddualarına ‘canı yanmış ve aldatılmış birinin feryadı’ derken hangi mücadelenin içindeydiniz? Şimdi bölücülüğe tavrı net vatandaşımıza şirin gözükmek için rol yapıyorsunuz. 2018'de adaydınız. Sözleriniz ortada: Türkiye'yi kucaklamak için Demirtaş'ı ziyaret ettim. Demirtaş serbest kalsın. Tüm muhalefet liderleri cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, elbette Demirtaş dahil. 2018 CHP Kurultayında genel başkan adayıydınız. Dokunulmazlıklar konusunda neden HDP ile beraber hareket etmedik diye kızdınız. HDP'ye ‘Kürtler’ diyerek Kürt vatandaşlarımızı PKK'nın partisiyle eş tuttunuz. HDP'yi hangi hakla Kürtlerin temsilcisi yaptınız?”

 

2019'da terörle işbirliği yapan belediyelere kayyum atanmasına karşı desteğe koştunuz. Bugün Kılıçdaroğlu'nun en gür sesle savunduğu ‘KHK'lıları göreve iade edeceğiz’ vaadi de sizin ‘ilk 100 gündeki’ vaatlerinizdendi. FETÖ'nün uluslararası medya organı Ahval'de söylediniz.

‘FETÖ’YÜ SAVUNARAK ATATÜRKÇÜ OLUNUR MU?’
Kayahan Çetin, İnce’nin geçmişte aldığı tavırları hatırlatarak şu ifadeleri kaydetti: “Sayın Muharrem İnce bir süredir Silivri mücadelesinin üzerine konmaya çalışıyor, ‘En Atatürkçü’ pozlarını oynuyor. Rüzgar nereden eserse oradasınız. Soruyoruz, FETÖ'nün medya tetikçileri Zaman ve Samanyolu'nu savunarak mı FETÖ ile mücadele ettiniz?

 

Tarih:
Diğer Haberler