Hürriyet’ten Biden Övgüsü

Hürriyet Gazetesi Biden’ın Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i “Mor Devrim” başlığıyla selamladı.

Hürriyet’ten Biden Övgüsü

“Mor Devrim” başlığıyla çıkan Hürriyet Gazetesi “ABD Başkanı Biden’ın şova dönüşen yemin törenine, kadın siyasetçilerin kıyafetleriyle verdiği ‘birlik mesajı’ damga vurdu” ifadeleriyle ABD övgüsü yapmıştı. Türkiye Gençlik Birliği olarak Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i övgülerle karşılayan Hürriyet gazetesini uyardık.

TGB Genel Başkan Yardımcısı Işıkgün Akfırat kendi twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyanın karşısına kanlı gömlekleriyle çıkacak halleri yok, mor kıyafetle çıkıyorlar. Bu haberler de gözlerimize "mor perde" çekmek için. Böylece Kamala Harris'in bölgemizdeki nice katliamın, tahakkümün arkasında duran sabık bir emperyalist olduğunu unutacağız, öyle mi?” diyerek ABD’nin kanlı geçmişinin ve saldırgan politikalarının mor kıyafetlerle saklanamayacağına dikkat çekti. Akfırat “Bizim Hürriyet'e ne oluyor? Türk basını için utançtır bu haber. Atlantikçiliğin ne kadar köklü olduğunun da göstergesidir” dedi.

Akfırat şu paylaşımları yaptı:

  • Dünyanın karşısına kanlı gömlekleriyle çıkacak halleri yok, mor kıyafetle çıkıyorlar. Bu haberler de gözlerimize "mor perde" çekmek için. Böylece Kamala Harris'in bölgemizdeki nice katliamın, tahakkümün arkasında duran sabık bir emperyalist olduğunu unutacağız, öyle mi?
  • Her yerde şu cümleler: "İlk defa bir kadın başkan yardımcısı oldu. Üstelik siyahi ve Güneydoğu Asyalı. Bu kadınların ve azınlıkların zaferidir." Liberal medyanın bu morlara boyanmış algı imalatına kapılanları üzecek ama: Sevdalınız Kamala, sicili karanlık bir emperyalisttir.
  • ABD içinde "barış böceği" pozları kesen Harris, söz konusu ABD'nin küresel imparatorluğu olunca müesses nizamın sözcüsüdür. Dış politikada tipik bir "şahin"dir: Rusya, Çin ve Suriye'ye karşı ABD'nin daha saldırgan bir dış politika izlemesini savunmaktadır.
  • Harris Amerikan Senatosu'nun İstihbarat Komitesi temsilcisi olarak Afganistan, Irak, Ürdün'e gitmiştir. Bölgede Amerikan varlığının bir şekilde sürmesi gerektiğini savunmuş, Trump'ın Suriye'den çekilme kararına karşı oy kullanmıştır. Siyonist İsrail lobisi AIPAC'ın dostudur.
  • Bizim açımızdan en önemlisi: Türk ordusunun Suriye'ye girmesine şiddetle karşıdır. "Savaş suçlusu" diyerek Esad'ın devrilmesini savunmaktadır. PKK-YPG'nin sıkı bir destekçisidir. "Ermeni Soykırımı" lobisinin yakın dostudur. Nasıl ama, alı al, moru mor.
  • Harris-Biden yönetimi, Türkiye ve dünya için daha saldırgan bir ABD, daha fazla kan vaadediyor. Bırakalım onlar kendilerini morlara bulayıp pazarlasınlar. Bizim @Hurriyet'e ne oluyor? Türk basını için utançtır bu haber. Atlantikçiliğin ne kadar köklü olduğunun da göstergesidir.

Akfırat'ın paylaşımlarına bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz:

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler