Kahrolsun PKK-HDP!

Gara Operasyonu’nda verdiğimiz 13 şehidimiz için tüm yurtta haykırdık: Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

Kahrolsun PKK-HDP!

PKK’nın Gara’da kalleşçe katlettiği şehitlerimiz için “Kahrolsun PKK/HDP” sloganıyla başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere tüm yurtta açıklamalar gerçekleştirerek saygı duruşları düzenledik.

Tüm yurtta “Kahrolsun PKK-HDP Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” pankartlarıyla “ABD Piyonu Katil PKK”, “Diyarbakır Annelerinin Yanındayız”, “Mehmetçiğin Katili ABD”, “Hepimiz Mehmetçiğiz” dövizleri taşıdık.

“Kahrolsun HDP”, “Mecliste Terörist İstemiyoruz”, “Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi” sloganları atan TGB’liler bir kez daha terör partisi HDP’nin kapatılması için çağrımızı yeniledik.

HDP ile de barış olmaz 

TGB İstanbul İl Başkanı Duygu Karabulut açıklamasında “Türk gençliği olarak bizler 13 askerimizi kimlerin katlettiğini biliyoruz. Tüm Türk milleti adına “Kahrolsun PKK” ve “Kahrolsun HDP” diyoruz. HDP’nin belediyelerinden kendine eleman devşiren, maddi kaynak sağlayan PKK’nın ellerinde Eren Bülbül gibi gençlerimizin, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz gibi öğretmenlerimizin ve daha binlerce masum insanımızın kanı vardır. Bugün teröre karşı amansızca savaşan Türk ordusunun mücadelesine karşı “barış” çığlıkları atanlara sesleniyoruz: Askerimize, köylümüze, işçimize, çocuklarımıza ve daha binlerce masum insanımıza kurşun sıkan ABD’nin kara gücü dediği ve binlerce ton silah verdiği PKK ile barış olmaz. Bugün bu teröristlerle barış olmayacağı gibi PKK’nın sözcülüğü yapan, Türkiye’nin bölünme planlarında başrolü paylaşan HDP ile de barış olmaz” dedi.

Avucunuzu yalarsınız

TGB İzmir İl Başkanı Mustafa Gökmen açıklamasına “Şehitlerimizin ailelerine ve Türk milletine söz veriyoruz: PKK’yı ülkemizden temizleyeceğiz” diyerek başladı. Gökmen “PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye, onları dost olarak görüp iktidar olma matematikleri yapanlara, terörist Selehattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlere sesleniyoruz: Avucunuzu yalarsınız! PKK’yı HDP’yi gitmiş olduğu sondan kurtaramayacaksınız. Türk devleti milletiyle birlikte terörün üzerine yürümektedir. HDP kapatılacak, PKK bitirilecektir. Hiç kimse onları bu sondan kurtaramayacaktır” dedi. 

Söz veriyoruz

TGB Sakarya İl Başkanı Mete Utku Kılıç “Atatürk gençliği olarak, Sakarya’nın vatansever gençleri olarak; tüm şehitlerimize söz veriyoruz! HDP kapanana kadar, ‘’Kahrolsun HDP, Kahrolsun PKK’’ demekten vazgeçmeyeceğiz. Mehmetçiğimizi, arkadan vurmaya kalkan hainlere karşı kendimizi siper edeceğiz. Türkiye’yi bölmeye çalışan emperyalistlere asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Diyarbakır Annelerinin Eli Bağrındadır 

TGB Ankara İl Başkanı Kayahan Çetin HDP’nin kapatılması gerektiğine dikkat çeken konuşmasında “Diyarbakır’da HDP binası önünde bir yıldır nöbet tutan annelerimizin eli bağrındadır. Evlatları HDP binalarından geçip Kandil’e, PKK’ya asker yapılmıştır, dağa kaçırılmıştır. HDP belediyeleri PKK’ya her türlü lojistik desteği vermekte, alan açmaktadır. HDP’nin her örgütü PKK’nın militan toplama merkezidir. Vatanımızı savunduğumuz her olayda HDP, psikolojik savaşın memuru, ezilen PKK’nın koruyucusu ve terör örgütünün propaganda aracıdır. Geçmişte Doğu ve Güneydoğu’muzda HDP, PKK silahlı varlığına sırtını yaslıyordu. Şimdi durum değişmiştir: PKK, şehirlerde hayata HDP ile tutunmaktadır. Bu mizansen artık bitmelidir! Anayasamızın gereği yapılmalıdır, devletin üst kademelerinden gelen mesajlar hayata geçirilmelidir, herkes üzerine düşeni yapmalı ve HDP kapatılmalıdır! Analarımızın ağlamaması için kesin çözüm: PKK silahla bitirilecek, HDP kapatılacaktır” dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler