SARAÇHANE’DE LGBT DAYATMASINA KARŞI BÜYÜK AİLE BULUŞMASI YAPILDI

LGBT dayatmasının Türk milletinin kimliğine, direncine, değerlerine ve geleceğine yönelik bir küresel saldırı olduğunu ilan ettik.

SARAÇHANE’DE LGBT DAYATMASINA KARŞI BÜYÜK AİLE BULUŞMASI YAPILDI

Bileşeni olduğumuz Büyük Aile Platformu’nun çağrısıyla 200’ü aşkın kitle örgütünün destek verdiği Büyük Aile Buluşması’nda binlerce vatandaşımız Saraçhane’de bir araya geldi. Türk bayrağıyla eşliğinde kadın, erkek, çocuk 7’den 70’e herkes tek bir ağızdan ‘LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmayacağız’ dedi.

Aileler Saraçhane Parkı’nı Türk bayraklarıyla donattı. Büyük Aile Platformu’nun çağrısıyla 200’ü aşkın kitle örgütünün düzenlediği buluşmaya on binler katıldı. Büyük Aile Buluşması, LGBT dayatması ve propagandası sonucunda mağdur olan çocukların ve ailelerin videoları ile başladı. Alanda öne çıkan esas mesaj; "Çocuklarımız, ailemiz ve insanlık için LGBT dayatması ile mücadele." oldu. Milletimiz, Batı’dan gelen LGBT dayatmasına karşı tek yürek oldu. Yapılan konuşmaların ardından kitleler, Saraçhane’den Beyazıt Meydanı’na yürüdü. Yürüyüşün sonunda Büyük Aile Platformu adına yapılan basın açıklamasında GYK üyemiz Hilal Aydın, TGB’nin basın bildirisini okudu.

GYK üyemiz Hilal Aydın;

“Bizim mücadelemiz LGBT Propaganda ve Dayatmasını icra edenlerle, bizim mücadelemiz onları himaye ve finanse eden yapılarladır.Küresel emperyalist lobilerin LGBT Propaganda ve Dayatması üzerinden yürüttüğü sosyo-kültürel teröre geçit vermeyeceğiz. Bugün Saraçhane’den Beyazıt’a uzanan bu insan seli, son zamanların en muhteşem aile fotoğrafıdır. Onlara inat diyoruz ki; buradaki gür sedaya kulaklarınızı kapatıyorsunuz. Bunu gördük, bari Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kulak verin. Gazi diyor ki; ‘Sosyal hayatın kaynağı aile hayatıdır. Aile izaha lüzum yoktur ki kadın ve erkekten kuruludur.’ Cumhuriyetin 100. Yılına gelmişken maalesef bugün malum propaganda ve dayatma bizi ailenin kadın ve erkekten kurulduğunu izaha muhtaç kılıyor.

Şu çok iyi bilinmelidir ki; kadını, erkeği, gençleri, çocukları ve temelde aileyi hedef alan bu dayatma, hiçbir ahlaksızlığını ve suçunu temize çıkaramayacaktır. Bugün buradaki muazzam tablo, milletimizin vakur duruşu; gelecekteki 23 Nisan ve 19 Mayıs bayramlarımızı neşeyle, gururla ve en önemlisi milli şuurla kutlayacak çocuklarımızın ve gençlerimizin güvencesidir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kuvâ-yi Milliye ruhu aziz milletimizin sinesinde dipdiridir.” dedi.

On binlerce vatandaşımız ile birlikte emperyalizmin gençliği kimliksizleştirme planlarına karşı Beyazıt Meydanı'na yürüdük ve LGBT dayatmasının Türk milletinin kimliğine, direncine, değerlerine ve geleceğine yönelik bir küresel saldırı olduğunu ilan ettik. Türk gençliğinden LGBT aktivisti çıkmayacağını, Türk gençliğinden ancak Mustafa Kemaller, Mehmet Akifler, Ömer Halisdemirler gibi kahramanlar çıkacağını yedi düvele duyurduk.  Batı’nın cinsiyetsiz toplum projesine karşı Türk milleti ayaktadır!

 

Tarih:
Diğer Haberler