TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin gündemi değerlendirdi.

"Amerika'nın adayı kahraman olarak gösterilemez."

TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin gündemi değerlendirdi.

Ulusal Kanal canlı yayınına konuk olan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Kayahan Çetin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl hapis cezası ve siyasi yasağı değerlendirdi.


Meral Akşener’in sözlerine ithafen bu şarkının bitmiş bir şarkı olduğunu belirten Çetin, "Sayın Akşener 'bu şarkı burada bitmez' dedi. O şarkının çok bayat bir nakaratı var. Amerika'nın, Batı'nın bütün dayatmalarına eksiksiz bir bağlılık var. Bu şarkıda bölünme, PKK, HDP, yanı başımızdaki silahlı tehditlere teslim olmak var." dedi


Amerika’nın Cephesindeki Kriz Derinleşecek


Türkiye’de Amerikancı siyasetlerin geleceğinin kalmadığını belirten Çetin, "Milletimizi ucuz kahramanlıklarla kandıramazsınız. Komplolarla Amerika'nın adayı olmaya çalışan insanlar kahraman olarak gösterilemez." dedi.


6 lı Masa içerisinde çok büyük krizler yaşanacağını söyleyen Çetin, "Sistem her yanından dökülüyor, çürümüş bir siyasi düzen var, bu düzen her yanından dökülüyor. Gençliğin talepleri, milletin talepleri önümüzdeki dönemde kendine üreten, bağımsız Türkiye'den yana yeni bir yol açmak zorunda." dedi.

 

Tarih:
Diğer Haberler