TGB Heyeti Fas’ta

Fas'ın Tanca şehrinde düzenlenen Uluslararası Gençlik Forumu bugün başlıyor.

TGB Heyeti Fas’ta

Fas'ın Tanca şehrinde, farklı coğrafyalardan ve milletlerden 50’yi aşkın ülkeden genç temsilcilerin katılımıyla düzenlenecek olan Uluslararası Gençlik Forumu, 27 Mayıs Cuma (bugün) başlıyor. Forumda Türkiye’yi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Dilek Çınar ve Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı Işıkgün Akfırat temsil ediyor.


Forum, geleceği değiştirecek ve yeniden yaratacak gençleri, dünya çapında gençliğin güncel sorunlarını tartışmak ve çözüm üretmek, dünya ölçeğinde barışın yaratılması ve çatışmaların çözülmesinde gençliğin üzerine düşen görevleri konuşmak amacıyla bir araya getiriyor. TGB heyeti, Fas ziyareti sırasında önemli resmi temaslarda da bulunacak.


Forumun ilk gününde genç temsilciler, milletlerin kendi tarihlerini korumak, emperyalist saldırganlığa karşı devletlerin uluslararası alandaki sorunlarını çözecek mücadelelerde birliktelikler yaratmak, farklı ve çok ufuklu bir dünyaya daha açık bir bakış açısı geliştirmekte gençliğin üzerine düşen görevleri konuşacaklar.

 

Tarih:
Diğer Haberler