TGB İstanbul Yeni Başkanını Seçti!

TGB İstanbul Genel Başkanımız Yıldırım Gençer’in katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda İl Başkanlığı görevine oy birliğiyle Duygu Karabulut'u seçti.

TGB İstanbul Yeni Başkanını Seçti!

TGB İstanbul, Genel Başkanımız Yıldırım Gençer’in katılımıyla Mavi Vatan buluşmasını gerçekleştirdi.
Buluşma siyasi gündemin değerlendirilmesi ile başladı. Türkiye'nin vatan savaşındaki geldiği durumun, emperyalizmin maşası yaratıcı yıkıcılık kavramının, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmelerin ve Azerbaycan’ın Karabağ’ı kurtarmak için verdiği mücadelenin konuşulduğu toplantıda gençliğin üzerine düşen görevler, gençliğin kararlılığı vurgulandı.
Toplantının örgütsel düzenlemeler gündeminde önemli değişiklikler yapıldı.

İstanbul'a Yeni Başkan

Önceki dönem il başkanlığı görevini yürüten Şafak Erdem'in yerine, il başkan yardımcılığı görevini yürüten Duygu Karabulut oy birliği ile seçilerek il başkanlığı bayrağını devraldı.

İl Yönetim Kurulunun kararı ile önceki dönem İl TLB Sorumlu Yardımcısı olan Elif Beyza Tekin İl Başkan Yardımcılığı görevine, İTÜ Birim Başkanlığını yürüten Arzu Alpan İl AFK Başkanlığına seçildi.

Örgütsel düzenlemelerin ardından toplantı, Mavi Vatan İstanbul Çalışma Planının sunulup tartışılmasıyla devam etti. Yol haritası çıkartıldı. Türk milletinde Mavi Vatan bilincini yükseltmek,
TGB’yi her sahada var etmek ve örgütsel gücü büyütmek hedef olarak belirlendi.

Vatanseverliğin rüzgarlarını her zaman estiren TGB İstanbul yeni dönemini yeni görevlendirmeler ve Mavi Vatan kampanyası ile birlikte açtı.
Tüm İstanbul’u Mavi Vatanımızda birleştirmek için hazır!

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler