TGB İzmir'den İzmir Barosu'na Barış Pınarı Yanıtı

Türkiye Gençlik Birliği(TGB) İzmir, İzmir Barosu’nun "Barış Pınarı Harekatı bitirilmelidir" açıklamasına tepki gösterdi.

TGB İzmir'den İzmir Barosu'na Barış Pınarı Yanıtı

Türkiye Gençlik Birliği İzmir, 12 Ekim Cumartesi günü Bornova Öğretmenevi’nde gerçekleşen “Sensiz Olmaz!” Genel Üye Toplantısı ile yeni dönemi planladığı toplantıda aynı zamanda İzmir Barosu’nun yaptığı “Barış Pınarı Harekatı Bitirilmelidir!” açıklamasına karşı vatansever gençliğin sesini yükseltti.
Türkiye Gençlik Birliği İzmir, 12 Ekim Cumartesi günü Bornova Öğretmenevi’nde gerçekleşen “Sensiz Olmaz!” Genel Üye Toplantısı ile yeni dönemi planladı.
İzmir Barosu, ihanet içerisindedir!
TGB Genel Başkan Yardımcısı Yadigar Özen’in de katıldığı toplantıda siyasi gündem değerlendirmesinde Türk ordusunun “Barış Pınarı Harekatı” ve Trump’ın açıklamaları değerlendirildi. Ardından İzmir Barosu’nun gerçekleştirdiği “operasyon karşıtı” açıklamaya İzmir’in vatansever liseli ve üniversitelileri tek ses yanıt verdi. TGB İzmir adına konuşan İl Başkanı Mustafa Gökmen, “ Bugün İzmir Barosu “Barış Pınarı Harekatı Bitirilmelidir!” açıklaması ile Türkiye’nin vatan bütünlüğü için savaşan Türk ordusuna ve ordunun etrafında kenetlenen Türk milletine ihanet içerisindedir. Tarihinde düşmanı denize döken İzmir’de Türk hukukunu ve Türk adaletini temsil edemezler” dedi.
Gökmen, İzmir’in vatansever gençlerinin bu ihanete göz yummayacağını vurgulayarak “ İzmir’in vatansever gençleri olarak sesleniyoruz. Bu ihanete göz yummayacağımızı ve sonuna kadar mücadele edeceğimizi ilan ediyoruz!” dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler