TGB, Maide Annenin Sesi Olacak

Türkiye Gençlik Birliği Almanya, Almanya'da kızı PKK tarafından kaçırılan Maide anne ile buluşuyor.

TGB, Maide Annenin Sesi Olacak

Almanya'da 12 Kasım 2019'da "okula gidiyorum" diyerek evden ayrılan kızından haber alamayan Maide Anne, daha önce bölücü terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen "Navende Kurdistaniyen li Berlin" derneğinin önünde, kent merkezindeki Brandenburg Kapısı'nda, Federal Meclis ve Başbakanlığın önünde eylem yaparak kızının kurtarılmasını istemişti.

Şubat ayından bu yana terör örgütü PKK’ya karşı eylem yapan Maide Anne geçtiğimiz aralık ayında change.org platformu üzerinden "Kızımı PKK'dan geri alın. Terörist olmasını önleyin" başlığıyla başlattığı imza kampanyasına herkesten destek istemişti.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) bu mücadeleye omuz vermek için Maide Anne ile buluşuyor. TGB Almanya 17 Ocak Pazar günü Almanya saati ile 15.00’te Zoom programı üzerinden Maine Anneyle bir araya gelecek.

Maide Annenin verdiği mücadeleye ses olmak için gerçekleştirilecek olan buluşmaya TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer ve Cumhuriyet Kadınları Derneği de katılacak.

Toplantıya “+49 170 2428725” numaralı telefondan, “info@tgb-almanya.de” adresinden ve TGB sosyal medya hesapları üzerinden iletişim sağlayarak katılım sağlayabilirsiniz.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler