TGB’nin ilk yaz kampı Marmaris’te başladı: Birlikte öğrenmeye geldiler

Türkiye Gençlik Birliği (TGB)’nin her sene düzenlediği geleneksel yaz kamları başladı. İlk kamp Muğla/Marmaris’te düzenleniyor.

TGB’nin ilk yaz kampı Marmaris’te başladı: Birlikte öğrenmeye geldiler

Gençler bu kamplarda geçen bir yıl boyunca yürüttükleri çalışmaların yorgunluğunu atacak ve yeni döneme hazırlanacaklar. TGB’liler bir yandan eğlenceli takım oyunlarına dahil olacak, turnuvalara katılacak, bir yandan da Türkiye’nin içinden geçtiği süreci tartışacaklar.

‘HAZIR OL!’ KAMPLARI BAŞLADI 
Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençler birlikte öğreniyor, tartışıyor, yaratıcılığını geliştiriyor ve üretiyorlar.  “Hazır Ol” ismini verdikleri kamplarda gerçekleştirdikleri eğitimlerle yeni döneme hazırlanıyorlar. Kampın ilk gününde birbirleriyle tanışan üniversiteli ve liseliler, kamp boyunca beraber mücadele edecekleri ve eğlenecekleri takımlarını kurdular.

SABAH SPORU TAKIM OYUNLARI
Güne sabah sporu ile başlayan gençler birlikte kahvaltı hazırlayıp, birlikte yiyorlar. Takım oyunlarıyla dostluklarını pekiştiriyor, yeteneklerini geliştiriyorlar. Ardından eğitim çalışmalarına geçen gençler içine girdiğimiz devrimci süreçte, gençliğin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için görevlerini belirliyorlar. TGB yaz kamplarının vazgeçilmezi olan spor müsabakalarıyla mücadeleyi ve tatlı rekabeti tadan gençler aynı zamanda ekip ruhunu geliştiriyorlar. 

31 Temmuz’da sona erecek kampın eğitim programı ise şu şekilde:

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar - 2023’te Gençlik Ne Yapacak?

TGB Genel Sekreteri Berke Mustafa Berkil - Gençlik Mücadelesi ve TGB

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan - Devrimci Yaşam ve Felsefe

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen - Atatürk ve Teşkilatçılık

 

TGB yaz kampları Muğla/Marmaris’in ardından 31 Temmuz - 5 Ağustos tarihlerinde Van Gölü’nde ve 6-12 Ağustos tarihlerinde İzmir/Seferihisar’da devam edecek.

Katılım için iletişim: 0531 798 92 56

Tarih:
Diğer Haberler