Youtube'un Soykırım Yalanı Dayatması Kabul Edilemez!

Emperyalist yalanların ve hukuksuzluğun yanında taraf olan Youtube, gerçeklerin ve Türk gençliğinin sesini kısamaz.

Youtube'un Soykırım Yalanı Dayatması Kabul Edilemez!

26 Nisan Pazartesi Günü, Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Azerbaycan Islahatçı Gençler Birliği’nin müşterek düzenlediği, Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanlarının da konuk olarak konuşma yaptığı etkinliğin canlı yayını, ABD merkezli Youtube’un hukuksuz müdahalesiyle kaldırılmış ve Öncü Gençlik’in Youtube hesabı kapatılmıştır.

İşte hesabın kapatılmasına neden olan içerikte Genel Başkanımız Dilek Çınar'ın konuşması:

Sayın Islahatçı Gençlik Birliği Başkanı,
Sayın Öncü Gençlik Genel Başkanı, değerli katılımcılar, dostlar,
Bir kere bile selamlaşmadık.
Ama,
Aynı ekmek
Aynı hürriyet
Aynı hasret için ölebiliriz!

Nazım Hikmet’in bu eşsiz dizelerindeki duyguları taşırken aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebileceklerimizle işte şimdi bu toplantıda selamlaşıyoruz.
Dünyanın en büyük terörist devleti ABD’nin başkanı Biden’ın soykırım açıklamasının ertesinde, can Azerbaycan’ın vatanseverlik gençlik teşkilatıyla ve Öncü Gençlik ile bir araya gelmenin anlamlı mutluluğunu yaşıyoruz.

Değerli arkadaşlar, ABD en başta çöken bir sistemi ve zihniyeti temsil etmektedir. ABD’nin başını çektiği Atlantik kampı; siyasi, askeri, kültürel ve iktisadi üstünlüğünü kaybetti. Bilim, kültür, medeniyet, kamuculuk bizim de içinde bulunduğumuz Avrasya coğrafyasındadır. Çağ açıp, çağ kapatıyoruz. Türk Milleti olarak, yeni bir çağın kuruluşunda belirleyici bir rol alıyoruz. ABD’de yaşanan çatışmalar, kongre baskını, Atlantik sisteminin çöküşünün sonuçlarıdır. Bu çöküşü kabul edenlerle etmeyenlerin arasında geçen bu mücadeleyi, şimdilik Biden’ın liderliğindeki emperyalistler kazanmış durumda. Biden, Amerikan hegemonyasını tekrardan kurmak isteyen bir fikrin temsilcisi. Bu sebeple Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve İran ve Avrasya’nın güçlü milli devletlerini hedef almaktadır. Ancak bütün gelişmeler ABD için, Irak’ta, Vietnam’da, Afganistan’da yaşadığından daha büyük, hatta telafi imkanı olmayan bir bozgun yaşayacağını gösteriyor. ABD’nin hegemonyasının çökeceği, Biden ve benzerlerinin tarihe karışacağını göreceğiz. ABD için sonun başlangıcı başlamıştır. Karabağ’daki şanlı zaferimiz, KKTC’de ve Doğu Akdeniz’de kararlı tavır, Suriye’nin direnişi, YPG/PKK’ya indirdiğimiz darbeler, Çin, Rusya ve İran’ın sapa sağlam duruşları ve AB içinde ABD’ye karşı dirençlerin oluşması ABD hegemonyasının sonunu getiren önemli gelişmelerdir.

Biden bu şartlar altında soykırım yalanını piyasaya sürmüştür. Biden’ın açıklamalarının hukuki hiçbir geçerliliği yoktur. AİHM’in Perinçek-İsviçre kararı ortadır. Ancak soykırım açıklamasının siyasi olarak önemli sonuçları olacaktır. ABD Başkanı Uygur ve Kırım kışkırtmalarına Ermeni kışkırtmalarını da eklemiştir. Aslında Biden soykırım yalanıyla, Türkiye’nin bugünkü Vatan Savaşı’nı hedef almıştır. Biden, Türkiye’ye ve bölgemize karşı başlatacağı yeni bir saldırının fitilini ateşlemiştir. Doğal olarak soykırım yalanıyla Azerbaycan’da hedef tahtasındadır. Geçen Ekim ayında Karabağ’ı, vatan topraklarımızı savaşarak geri almış 30 yıllık düşman işgaline son vermiştik. ABD’nin Güney Kafkasya’yı karıştırma, Türkiye-Azerbaycan’ı Rusya ile karşı karşıya getirme planlarını bozguna uğratmıştık. Şimdi, Türkiye ile birlikte Azerbaycan’ın da Vatan Savaşı hedef alınıyor.

Tarih yazmak elimizde değerli arkadaşlar.

Avrasya’nın ezilen ve gelişen devletleri ayağa kalkmıştır. Karabağ’ın düşman işgalinden kurtuluşu bunun en önemli örneklerindendir. Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de belirttiği gibi Soros uşağı Paşinyan kendilerine verilen görevi yerine getiremedi ve istifa etmek durumunda kaldı. En başta öz gücümüze güvendik, sahada kendimizi gösterdik ardından ittifak potansiyelimizi harekete geçirerek bu zaferi kazandık. KKTC’de, Suriye’nin Kuzeyi’nde, Libya’da ve Irak’ın Kuzeyinde aynı şekilde başarıya ulaştık, yeni başarılar da elde edeceğiz.

Çözüm çok basit; ABD’ye karşı milli kuvvetlerimizi harekete geçireceğiz, ABD’ye karşı en geniş ittifakı ortaya koyacağız, vatanımızı korumaktan bir an bile çekinmeyeceğiz. Artık savunma zamanı değil, taarruz zamanı. Bölgemizde Türkiye, Azerbaycan, Rusya, İran, Suriye, Irak, KKTC, Mısır, Libya işbirliği Çin’e kadar uzanmaktadır. ABD’nin bizi bölmesine izin vermeyeceğiz.

Türk Gençliği olarak sorumluluklarımız yüksek. Namık Kemal’lerden, Talat Paşa’lardan, Dr. Neriman Nerimanov’lardan, Atatürk’lerden aldığımız vatan ve hürriyet davasını her daim ileriye taşıyacağız. ABD’ye ve işbirlikçilerine ödün vermeyeceğiz.

Azerbaycan, Türkiyedir.
Türkiye, Azerbaycandır.
Bizler Vatan Savaşının gençliğiyiz.
Biz iki devlet, tek milletiz.
Birliğimiz daim olsun.
Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler