İstanbul Film Festivali 7 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı İKSV tarafından bu yıl 37. si düzenlenecek olan İstanbul Film Festivali 7 Nisan’da başlıyor.

İstanbul Film Festivali 7 Nisan'da başlıyor!

Bu yıl 37. si düzenlenen, Türkiye'nin en büyük uluslararası sinema etkinliğinden biri olan İstanbul Film Festivali, Vodafone Red sponsorluğunda 7 Nisan'da başlıyor.

Festivalde dünya sinemasının en yeni örnekleri, kült yapıtlar, usta yönetmenlerin son filmleri, yeni keşifler ve gizli hazinelerin aralarında olduğu 198 uzun metrajlı ve 12 kısa filminden oluşan zengin bir program olacak. Festival kapsamında 12 günde, 18 bölümde 43 ülkeden 218 yönetmenin toplam 210 filmi gösterilecek.

Fesitval ile ilgili bilgiler;

1-) Genel satış 24 Mart Cumartesi günü 10.30’da başlayacaktır.

2-) 20 Mart’ta Siyah ve Beyaz Lale, 21-22-23 Mart’ta Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için öncelikli satış yapılacaktır.

3-) İndirimli biletlerden öğrenciler ve 65 yaş üstü sinemaseverler yararlanabilir.

4-) Genel satışın başlayacağı 24 Mart’tan itibaren bir gösterim için en fazla 6 bilet satın alınabilir.

5-) Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.

HAFTA İÇİ GÜNDÜZ SEANSLARINDA ÖĞRENCİLER İÇİN 1 TL

Festivalde hafta içi 11.00, 13.30 ve 16.00 seanslarında sınırlı sayıda koltuk, öğrenciler için 1 TL üzerinden satışa sunuluyor. Uygulamanın gerçekleştirilmesini sağlayan hamilerin detaylı listesini film.iksv.org adresinde bulabilirsiniz. 1 TL’lik öğrenci biletlerinden satın alan izleyicilerimizin salon girişlerinde öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur. Öğrenci kimliği göstermeyen izleyicilerimize indirimli ve tam bilet arasındaki fark tutarında ek bilet kesilecektir.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler