Hayallerin katilleri barış getirebilir mi?

TGB İzmir AFK Başkanı Ayşegül Kahraman yazdı: Hayallerin Katilleri Barış Getirebilir Mi?

Hayallerin katilleri barış getirebilir mi?

YAZAR


Mehmetçik tam 16 gün önce, Türk milletini de arkasına alarak, Amerikan koridoruna müdahale ederek ülkemizin ve Suriye’nin birliğini bütünlüğünü sağlamak için gözünü kırpmadan savaşa girdi. Düşman belli: Afrin Bölgesi’nde ABD tarafından beslenen ve güvenliğimizi tehdit eden PYD terör örgütü. Zeytin Dalı adı verdiğimiz harekatımızda, Türkiye’de hendeklere gömdüğümüz PKK’nın Suriye yapılanması olan PYD gün ve gün eziliyor, ezildikçe daha da çaresizleşiyor.

 

Nitekim gecikmediler… Çaresizliğinin yankıları duyulmasın diye roketler fırlattılar. İşte o roketlerden birinin hedefi Reyhanlı’da bir ev oldu ve çaresizliklerine bir de hainliklerini eklediler. O hainlik, o çaresizliğin roketi bir arkadaşımızı, kardeşimizi aldı bizden: Fatma Avlar. 17 yaşındaydı ve her Türk genci gibi ülkesi için hayaller kuruyordu. Öğretmen olacaktı Fatma, öğretmen olup ülkesi için vatansever bir gençlik yetiştirecekti. Fatma, hainlerin hayallerine göz diktiği gecede, öğretmen olduğunu hayal ederek uyudu. Ancak gözler dikilmişti bir kere o hayal katledilecekti. Kardeşleriyle bir salonda yatıyordu Fatma, yanlarında annesi vardı. Çaresizliğin roketi Fatma’yı hedef almıştı ve de hayallerini. Uykusunda şehit oldu Fatma. Annesi çok seslendi kızına ancak o roket çaresizliğin yankısını bastırmış yani görevini yerine getirmişti.

 

Annesinin, babasının, abisinin ve Türk milletinin Fatma’nın ardından söylediği;bugün ordumuzun cephede diri ve umutlu durmasını sağlayan söz yeniden ve yeniden tekrarlandı: Vatan Sağ Olsun!

 

Bu Belge Yeterli Mi?

Türk milleti tek vücud, ordusuyla savaşa girmişken karşı cephe de elbette boş durmuyordu. Zeytin Dalı Harekatı’nın başından bu yana, harekatın başarısızlığını sağlamak için tüm araçlar kullanıldı. Gerek sistem medyası gerek sistemin her gün kuş sütüyle beslediği şaklabanlar tarihte yine rolünü oynadı ve vatan uğruna verdiğimiz savaşta bozgunculuk görevini üstlendiler. Ordumuz, emperyalizmin kara gücüyle savaşırken bu güce terör örgütü diyemeyenler sahneye çıktılar. Fatma’nın hayallerini elinden alan PYD’ye, ‘terör örgütü’ demek için yeterli belge olmadığını söyleyenler vardı ;Fatma uykusunda can verirken… Geleceğin öğretmenini şehit eden o roketin sahipleri terör örgütü değil de nedir? Yoksa Fatma’nın yiten canı PYD’ye terör örgütü demek için yeterli bir belge değil midir?

 

Bir Sorumuz Var

Bir annenin çığlıkları yükseldi Reyhanlı’nın bir evinden. Bir abi kardeşi için adım atamamanın çaresizliğini yaşadı. Fatma hayalleriyle gömüldü. Barış çığırtkanlığı ile mazlum milletlerin yanında yer aldıklarına aldananlara, terör örgütlerine terör örgütü diyemeyenlere,terör örgütüne karşı ordumuzun yürüttüğü savaşın karşısında yer alan acizlere soruyoruz: Hayallerin katilleri barışı getirir mi?

 

Sana Sözümüz Olsun Arkadaş

Türk gençliği Mehmetçiğin yürüttüğü harekatın sonuna kadar arkasındadır. Türk gençliği cephe gerisinin en dinamik kuvvetidir. Ordumuzun, emperyalizme karşı yürüttüğü savaşın en fazla bir adım gerisindeyiz. Türk gençliği mücadelesinde; nice devrim şehitlerini, Aybüke öğretmenleri, Ömer Halis Demirleri yaşattı. Fatma arkadaşımıza da söz veriyoruz. Mehmetçiğimiz cephede senin intikamını alırken, bizler de üniversitelerimizde, liselerimizde senin hayalini gerçekleştirecek, binlerce vatansever Türk genci yetiştireceğiz.

Ayşegül Kahraman
TGB İzmir AFK Başkanı

tgb.gen.tr

 

Tarih:
Diğer Haberler