ADANA DEMİRSPOR, FETÖ İLE MÜCADELEDE DEMİR GİBİ

Adana Demirspor, futboldan FETÖ’nün temizlenmesi için kararlılıkla mücadele ediyor. FETÖ, spor sahalarından da temizlenecek.

ADANA DEMİRSPOR, FETÖ İLE MÜCADELEDE DEMİR GİBİ

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın yaptığı “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve hakemlerin içerisinde FETÖ’cüler var.” açıklamasının ardından; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Murat Sancak’a 3 ay hak mahrumiyeti ve 113 bin TL para cezası verdi.

Adana Demirspor Şimşekler Grubu Dernek Başkanı Ertan Zeybek, Demirspor’un 26 yıldır bu gibi haksızlıklara mücadele ettiğini, Demirspor taraftarının 15 Temmuz öncesinde de tribünlerde FETÖ’ye karşı protestolar yaptığını belirterek “Maalesef ülkemizde FETÖ gerçeği var. Başkanımız bunun temizlenmesi için mücadele ediyor. Bu ilk değil, başkanımıza daha önce de 421 gün, tarihte görülmemiş bir hak ihlali cezası verilmişti.” dedi.

Demirspor, mücadelelerinde kararlı olduklarını belirtirken; Murat Sancak da hakkında verilen kararı kabul etmediğini ve bu kararın TFF’deki FETÖ yapılanmasına dair açıklamalarının arkasında olduğunu ve buyu cezanın konuşmalarının haklılığını doğruladığını söyledi.

Adana Demirspor, futboldan FETÖ’nün temizlenmesi için kararlıklıkla mücadele ediyor. FETÖ her alandan temizlendiği gibi, spor sahalarından da temizlenecek.

Tarih:
Diğer Haberler