HDP'nin kapatılması için bir dakika bile beklenemez!

Türk milletinin ortak talebi HDP'nin kapatılması. Terör partisi HDP'nin kapatılması Türkiye'nin birlik ve beraberliği için bir zorunluluktur.

HDP'nin kapatılması için bir dakika bile beklenemez!

“HDP Kapatılsın Platformu” Başkanı Hasan Korkmazcan HDP’nin 5. kol faaliyeti yürüttüğünü, kapatılmasının zorunlu olduğunu söyledi.

Hasan Korkmazcan yaptığı açıklamada, Gara’da insanlık dışı bir vahşet ve alçaklıkla işlenen terör cinayetlerinde kaybettiğimiz şehitlerimizin ebediyete uğurlandığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı: “Türk milleti olarak acımız, tüm insanlık olarak utancımız büyüktür. Mekanik bir cinayet robotuna dönüşen yaratıkların insanlar arasından çıkması türümüz için gerçekten utanç vericidir. Dünyada devlet, parti, barış aktivisti, insan hakları örgütü ve politik şahsiyet maskeleriyle dolaştırılan bir kısım kurum ve kişilerin bu cani yaratıklarla aynı örgütlenme bağını taşımaları ayrı bir insanlık sorunudur.”

‘DESTEKÇİLERLE DE MÜCADELE ŞART’
Korkmazcan, Türkiye’nin ve Mehmetçiğin, insanlık adına her türlü onur ve değeri terk etmiş bu alçaklık organizasyonlarının sahipleri ve maşalarıyla mücadele ettiğini ancak destekçileriyle mücadelenin de şart olduğunu vurguladı: “Irak’ın kuzeyinde son yaşananlar bir gerçeği tekrar açığa çıkartmıştır. Terörü etkisizleştirmede cinayet robotları olan teröristler kadar, onlardan daha alçak olan destekçilerle de mücadele gerekmektedir. Kimlikleri belli destekçi kurum ve çevreler, mağaradaki robota moral, düşman devletlere 5. kol hizmeti sunmaktadırlar. Fırsat bularak, sızarak, fırsat icat ederek bozgunculuklarını sürdürmektedir.”

‘HDP, SADIK VE ZORUNLU BİR KURYELİK YAPMIŞTIR’
HDP Merkez Yürütme Kurulu’nun, 10 Şubat 2021’deki terörist cinayetlere ilişkin kurumsal bir açıklama yaptığını hatırlatan Korkmazcan, şu ifadeleri kullandı: 

“Bu açıklama, Kandil’deki kuklaların ya da ABD’de kendi devletlerini terör müttefiki olarak dönüştüren güçlerin bir mesajından ibarettir. HDP, burada sadık ve zorunlu bir kuryelik yapmıştır. Açıklamada kullanılan kavramlar, değerlendirmeler ve öneriler, kastın ve taammüdün, uluslararası bir 5. kol faaliyeti olduğunu ortaya koymaktadır.” Korkmazcan daha sonra şunları söyledi:

‘KAPATMA DOSYASINA YENİ KANIT’
“Bu suç belgesinin, 10 Haziran 2020 tarihinde kamuoyuna sunduğumuz on binlerce imza ile desteklenen açıklamalar dosyasına yeni bir kanıt olarak eklenmesini bekliyoruz. HDP’nin kapatılması artık ‘terörü kınamayan, terörle arasına mesafe koymayan ve hatta terörü destekleyen’ bir suç örgütünün dağıtılması anlamına gelmeyecektir. HDP’nin kapatılması, bir insanlık ayıbının ortadan kaldırılması anlamına gelecektir.”

BOĞAZİÇİ ÖĞRENCİLERİNE…
Korkmazcan Boğaziçi öğrencilerine de şu çağrıyı yaptı: “Bu vesileyle, Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerine de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Önce, Kandil’deki terör yarasalarının, yürüttüğünüz protesto eylemleriyle ilgili destek söylemlerini izleyiniz. Sonra, Türkiye’ye yönelik hangi kirli saldırı odaklarınca, hangi amaçlarına malzeme yapılmak istendiğinizi araştırınız. Bu aşamadan sonra eylemlere son vermemek, evladı olduğunuz milletle bütünleşerek hak aramak yerine, saldırganlara araç olmak tercihine dönüşebilir.”

Tarih:
Diğer Haberler