Netflix Çocuk İstismarını Teşvik Ediyor

Netflix'in Minnoşlar adıyla yayınladığı "Cuties" isimli yeni film çocuk istismarını normalleştiriyor, pedofili propagandası yapıyor.

Netflix Çocuk İstismarını Teşvik Ediyor

Netflix'in yeni pedofili içeriği Cuties (Minnoşlar) adlı filmi apaçık çocuk istismarı yaptığı için bir kez daha tepki topladı. Tüm dünyadan tepki alan filmin Netflix'ten kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası ise Netflix, çocukları cinsel obje haline getiren afiş için özür diledi. Fakat filmin yayınını durdurmadı.

Netflix Çocuk İstismarında Vazgeçmiyor

LGBT, çocuk istismarı ve pedofili propagandasıyla toplum ahlakını bozmaya yönelik içerik yayınlayan Netflix, skandal içeriklerine bir yenisini daha ekledi.

Netflix'in yeni içeriği Cuties adlı komedi filmi apaçık çocuk istismarı yaptığı için bir kez daha tepki topladı. Tüm dünyadan tepki alan filmin Netflix'ten kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası ise Netflix, çocukları cinsel obje haline getiren afiş için özür diledi. Fakat filmin yayınını durdurmadı.

Minnoşlar Filminin Başrolünde 11 Yaşında Bir Çocuk Var

Netflix filmi Türkçe'ye "Minnoşlar" adıyla çevirmiş. Açıklamasında ise ilk olarak şöyle yazıyordu:

"11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır. Onlara katılma umuduyla dişiliğini keşfetmeye başlar"

Filmin yeni açıklaması ise şu şekilde düzeltildi:

"11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır ve onlara katılma umuduyla aile geleneklerine meydan okur."

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler