TGB'den Türkiye Düşmanı Karikatüristlere Tepki

TGB İzmi İl Başkanı Mustafa Gökmen: Bu çalışmalar vatanseverliğin kalesi İzmir'de tutmaz

TGB'den Türkiye Düşmanı Karikatüristlere Tepki

Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Başkanı Mustafa Gökmen, Türkiye ve İslam karşıtı olduğu iddia edilen bazı karikatüristlerin davet edilmesiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Twitter'dan tepki gösterdi.

TGB İzmir İl Başkanı Mustafa Gökmen hesabından, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mizah festivali düpedüz Türkiye düşmanlığıdır. 24 Aralık tarihinde yapılacak olan söyleşiye, bugüne kadar çizmiş olduğu karikatürlerle Türkiye ve İslam düşmanı olduğunu gösteren Jean Platu ve Michel Kicha davet edilmiştir. Çağımızın gerisinde kalmış, batı tüm insani değerlere, devletimize, dinimize saldırıyor.

Mizah adı altında yapılan bu saldırılara Türkiye'de söz hakkı verilmesine, bunların medeniyet olarak değerlendirilmesine ve ülkemizde rahatça etkinlik yapmalarına izin vermeyeceğiz" diyerek devam etti.

"Bu çalışmalar vatanseverliğin kalesi İzmir'de tutmaz"

İzmir'de değerlerimizin düşmanlarına geçit yok diyen Gökmen' "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sn. Tunç Soyer, bu etkinlik ile, sözde Ermeni soykırımınını savunan Türkiye düşmanlarına, dinimize saldıran İslam düşmanlarına kucak açmaktadır. Geçmiş dönemlerde uyardık, tekrar uyarıyoruz. Bu anlayış ve çalışmalar, cumhuriyetin ve vatanseverliğin kalesi İzmir'de tutmaz.

Türk ve İslam düşmanı bu isimler etkinlikten çıkartılmalıdır. İzmir halkını tepki vermeye davet ediyoruz" dedi.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler