Ali Gaffar Okkan'ı kabri başında andık

Amerikancı Gladyo’nun pusuya düşürerek şehit ettiği Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı şehit edilişinin 21. yılında mezarı başında andık

Ali Gaffar Okkan'ı kabri başında andık

Kahraman Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın teröre karşı verdiği mücadelenin bayrağını taşıdıklarını belirten TGB Sakarya İl Başkanı Demircan Demir, “PKK’nın şehir yapılanması olan HDP her geçen gün eriyor. PKK ezildikçe HDP eriyor, HDP eridikçe Türkiye güçleniyor! Senin memleketin, senin çocukların olan Diyarbakır Anaları HDP’ye geçit vermiyor! O asil analar ki HDP bürolarını tek tek kapatıyor! And olsun ki milletin vicdan mahkemelerinde kapanan HDP’yi toptan kapatacağız.” dedi.

 

GAFFAR OKKAN TÜRK GENÇLİĞİNİN BİLİNCİNDE VE YÜREĞİNDEDİR

Ali Gaffar Okkan'ın Türk gençliğinin yüreğinde ve bilincinde olduğunu vurgulayan TGB Sakarya İl Başkanı Demircan Demir, “Bir kahramanın yanındayız! Diyarbakır’ın Gaffar Babası, Türk Milletinin evladı, katıksız vatanseverin yanındayız! Halkımızı birbirine düşürmek isteyenlerle amansız mücadele eden, Türkü-Kürdü birleştiren Gaffar Okkan Şehidimizin yanındayız!” diyerek “Hayatını vatanına ve milletine adayan, ömrünü emperyalizm ve onun işbirlikçileri ile mücadeleyle geçiren şehidimize güzel haberler vermeye geldik!” ifadelerini kullandı.

Türk gençliğinin, teslim aldığı bayrağı daha ileri taşımak için ayakta olduğunu belirten Demir, “Ne yaptılarsa bizi bölemediler! Türkü-Kürdü bölmek için her yolu denediler, bizleri ayırıp birbirimize düşürmek için her şeyi yaptılar. Emperyalist kuvvetler güzel ülkemizi ateşlere atmak için PKK’ya binlerce ton silah verdiler! Ama Mehmetçiğimizin gazabından kurtulamadılar! PKK kaçacak yer bulamıyor. Nereye giderse gitsin karşısında Mehmetçiği buluyor!” dedi.

 

TÜRK GENÇLİĞİ VAZİFESİNİN BAŞINDA

Teröre ve uyuşturucuya karşı Ali Gaffar Okkan gibi mücadele verdiklerini belirten Demir, “Gençliği sporla buluşturmaya devam ediyoruz! Geleceğimizi uyuşturucu sokaklarında değil, yeşil sahalarda görmek istiyoruz. Terör örgütlerinin en büyük finans kaynağı olan uyuşturucuya karşı amansız mücadele veriyoruz! Gençliği sporla, sanatla, bilimle buluşturuyoruz!” dedi.

Zorlukların karşısında Ali Gaffar Okkan gibi dimdik duracaklarını belirten Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, “Vatanın birliği için, ülkemizin geleceği için Türk Gençliği vazifesinin başında. Senin mücadelen bizlere umut oldu. Cesaret verdi. Şimdi Ali Gaffar Okkan olma sırası bizde!” diyerek şehit emniyet müdürüne mücadele sözü verdi.

Tarih:
Diğer Haberler