TGB Eskişehir Yeni Döneme Yeni Görevlendirmelerle Giriyor

TGB Eskişehir, İl Yönetim Kurulu Toplantısıyla yeni görevlendirmeler yaptı. Atatürkçü gençliğin buluşma noktası TGB, yeni döneme daha güçlü giriyor.

TGB Eskişehir Yeni Döneme Yeni Görevlendirmelerle Giriyor

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Eskişehir İl Yönetim Kurulu Toplantısında, TGB Eskişehir İl Sekreterliğine Sıla Durgun, TGB Eskişehir Akıl Fikir Kulübü Büro Başkanlığına Mete İrfan, Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Eskişehir Sorumluluğuna Berfin Şenel, oy birliği ile seçildi. TGB Eskişehir’deki bayrak değişimleri ile üniversite ve liseleri Atatürkçülüğün kalesi haline getirme mücadelesi daha güçlü şekilde devam edecek.

Geçmiş dönem İl Sekreterliğini yürüten Cemre Nilsu Çatakoğlu bayrağı Sıla Durgun’a devretti. İl Yönetim Kurulunda oy birliği ile İl Sekreterliği görevine seçilen Sıla Durgun, görevinin verdiği heyecanı aktarırken şu sözleri dile getirdi: “Aldığım bu görevle birlikte yeni dönemde üstüme düşen sorumluluğun bilinci ile var gücümle çalışarak, Cemre Nilsu Çatakoğlu arkadaşımızdan devraldığım bayrağı bir adım öteye götürmek için çabalayacağım. Yolumuz uzun, yolumuz aydınlık.”

TLB Eskişehir Sorumluluğuna seçilen Berfin Şenel, 2017 yılından beri TGB içerisinde pek çok görev almıştır. Şenel konuşmasında, “Geleceğin geleceği TLB kuruluşundan bu yana pek çok başarıya imza attı. Şimdi bu işlere yenilerini ekleme zamanıdır. Nasıl ki ülkemizin yarınları bizleriz diyorsak TLB de bizlerin yarınlarıdır. Arkadaşlarımın beni uygun gördükleri TLB Sorumluluğu bu yüzden benim için çok özel ve heyecanlandırıcı bir görev” dedi.

Berfin Şenel’in TLB Sorumluluğu görevine gelmesi ile birlikte boşalan AFK Büro Başkanlığı görevine oy birliği ile Mete İrfan seçilmiştir. Önceki dönemde de AFK bürosunda çeşitli görevler alan Mete İrfan, “İl Yönetim Kurulumuzun bana olan güveni ile getirildiğim bu görevde mevcut görev bilincimi daha da artırarak yeni dönemde Eskişehir’in Behiç Erkinleri ile daha güçlü bir propaganda çalışması yürüteceğiz" dedi. 

Yapılan görev değişikleri ile vatan mücadelesinde cephesini daha da sağlamlaştıran TGB Eskişehir yeni dönemde de Atatürkçü gençliğin buluşma adresi olacak.
Üretimin yılı 2022’de üretimin şehri Eskişehir’de TGB rüzgârı esecek!

 

Tarih:
Diğer Haberler