TGB YAZ KAMPLARI BAŞLIYOR

Her sene yüzlerce üniversiteli ve liseliyi buluşturduğumuz geleneksel yaz kampları başlıyor. İlk kamp, 25-31 Temmuz tarihlerinde Marmaris'te.

TGB YAZ KAMPLARI BAŞLIYOR

Türkiye’nin dört bir yanından kampa katılacak gençler forumlarda öğrenecek, takım oyunlarında eğlenecek, çeşitli spor turnuvalarıyla rekabetin getirdiği dostluğu tadacak. Türkiye Gençlik Birliği dolu dolu bir yaz geçirecek. Yaz dönemi, 25-31 Temmuz'da Marmaris'te yapılacak kampla açılacak. TGB’nin düzenleyeceği ilk kamp için Marmaris çalışmasının başında bulunan TGB Genel Sekreteri Berke Mustafa Berkil, vatansever üniversiteli ve liselilere çağrıda bulundu:

 “Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bir yandan bize vurulmak istenen Atlantik prangalarını kırıyoruz, diğer yandan da ülkemize yönelen tehditler artarak devam ediyor. Ülkemizde de bizi birbirimize düşürmeye çalışan, kargaşa çıkarmaya çalışan, umutsuzluk tohumları ekmek isteyenler var. Fakat başarılı olamayacaklar. Türkiye'yi tekrardan prangalara vurmak isteyenlere karşı Atatürkçü, vatansever gençliğin teşkilatı TGB görev başında! 'Hazır Ol!' Yaz Kamplarımızı da görevlerimizi saptamak ve önümüzde zorluklarla dolu bu sürece hazırlanmak için düzenliyoruz.

 

ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
“Her sene olduğu gibi bu yaz da kamplara heyecanla hazırlanıyoruz. Katlanarak büyüyen, Edirne’den Şırnak’a, Türkiye’nin dört bir yanından gençleri buluşturan teşkilatımızın yaz kampları bu yıl da dolu dolu olacak. Bu yaz, eğitimler ve forumlarda tartışıp öğreneceğiz. Spor turnuvaları ve takım oyunlarında tatlı rekabetlerle dostluğumuzu pekiştireceğiz.

“Gençlere çözümsüzlük sunmuyoruz. TGB yaz kamplarında çözümü gençler üretiyor. Türkiye’nin içine girmiş olduğu süreçte NATO zincirlerini kırıp atarak, kışkırtmalara karşı durarak, Z Kuşağı dayatmalarına karşı Türk genci ruhuyla durarak bu süreci zafere ulaştıracağız. Türkiye’nin yarınlarını hazırlayacak olan da bizleriz. Tecrübeliyiz, çünkü Türk Devriminin mirasını taşıyoruz. Bu kamplarda ‘Hazır Ol!’ diyoruz.  Bu kamplarda önümüzdeki zorluklara ve Türkiye’yi yönetmeye hazırlanıyoruz. Bu kamplarda arkadaşlığı büyütüyoruz. Bu kamplarda insanlığın büyük erdemlerini yaşatıyoruz. Tüm gençleri Türkiye’nin sigortası, Türkiye Gençlik Birliği'ne omuz vermeye ve yaz kamplarımıza katılmaya davet ediyoruz.”

TGB’nin yaz kampları Marmaris’in ardından, 31 Temmuz - 5 Ağustos’ta Van Gölü ve 6-12 Ağustos’ta İzmir/Seferihisar’da devam edecek.

 

Ayrıntılı bilgi almak için: 0531 798 92 56

Tarih:
Diğer Haberler