Ege Üniversitesi Öğrencileri,Teröre Karşı Ayağa Kalkıyor!

Ege Üniversitesi öğrencileri,İzmir'de meydana gelen terör saldırısında verdiğimiz şehitlerimiz ve yaralanan vatandaşlarımız için yürüyüş düzenliyor.

Ege Üniversitesi Öğrencileri,Teröre Karşı Ayağa Kalkıyor!

 

 

Ege Üniversitesi öğrencileri,İzmir Bayraklı Adliyesinde meydana gelen terör saldırısında verdiğimiz şehitlerimiz ve yaralanan vatandaşlarımız için Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin çağrısıyla Ege Üniversitesi içerisinde yürüyüş düzenliyor.

 

İzmir Bayraklı Adliyesinde meydana gelen hain terör saldırısında verdiğimiz şehitlerimiz ve yaralanan vatandaşlarımız için, Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin çağrısıyla yürüyecek olan Ege Üniversitesi öğrencileri kampüsten, birlik ve teröre karşı kararlılık mesajı verecek. Türkiye'yi teröre teslim etmeyeceğimizin vurgusunun yapılacağı eyleme Ege Üniversitesi öğrenci toplulukları da katılacak. Yürüyüş,Ege Üniversitesi Merkez Kütüphane Önü’nden başlayacak.

 

Ege Üniversitesi Toplulukları Tek Yürek Olmaya Çağırıyor!

 

 Başta Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) olmak üzere tüm üniversite toplulukları ‘Bağrağını Al Gel’ çağrısıyla yürüyüşün duyurusunu gerçekleştiriyor.

 

Yürüyüş,bugün saat 12.20'de Ege Üniversitesi Merkez Kütüphane Binası önünden başlayarak,Ege Çarşı girişinde son bulacak.

Tarih:
Diğer Haberler