81 ilde FETÖ'ye büyük operasyon

FETÖ'nün çatı yapılanması "mahrem imamlara" yönelik 81 ilde başlatılan kapsamlı operasyonda 9 binin üzerinde polis açığa alındı.

81 ilde FETÖ'ye büyük operasyon

Ankara merkezli 81 ilde FETÖ'nün en gizli çatı yapılanması "mahrem imamlara" yönelik operasyon başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonda şu ana kadar 81 ilde 1120 "mahrem imam"ın gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca dün gece 9 bin 103 polisin de açığa alındı. Açığa alınan polislerin 19'u Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı'ndan olduğu ortaya çıktı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Mahrem İmamlar operasyonuyla 9 bin 103 polis açığa alındı. Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı'ndan alınan polislerin çokluğu dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda 2'si emniyet müdürü 9 rütbeli personel de operasyon kapsamında açığa alındı. Rütbeli personelin dışında 10 polis memurunun da açığa alınması ile kurumdan açığa alınan polis sayısı 19 oldu.

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerinin yakın korumaları ve güvenliklerini sağlamaktan sorumlu. Bu birimde görev yapan personel, Cumhurbaşkanlığı Köşkü, konutu ya da Cumhurbaşkanı'nın bulunduğu her türlü bina ve tesisin çevresinin güvenliğini sağlamakla görevli. Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi personeli, Cumhurbaşkanının makam ve çalışma odalarının içi ve bitişik çevresinde de 24 saat boyunca güvenlik hizmeti vermekten sorumlu.

FETÖ Türkiye'den sökülüp atılacak

FETÖ Türkiye'nin içinden sökülüp atılmadan Türkiye'nin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi mümkün değildir. PKK ve FETÖ ezilecek, Türkiye için başka bir çare yoktur. ABD destekli bölücü ve yobaz terörüne karşı kahramanca mücadele veren Mehmetçiğimizi sonuna destekliyoruz.

tgb.gen.tr

 

 

Tarih:
Diğer Haberler