Başına Çuval Geçenler

ABD askerinin başına geçirdiğimiz çuval Türk milletini birleştirmiştir.

Başına Çuval Geçenler
Pelin Gürel
Pelin Gürel
YAZAR

Karadeniz’de yapacağı tatbikatla birlikte Türkiye ve Rusya başta olmak üzere bölge ülkelerini kuşatma girişimlerinde bulunan ABD’nin savaş gemilerinden birisi Sarayburnu’na demir attı. Amerikan emperyalizminin bu topraklara kan, zulüm getirme girişimlerinin hep karşısında durduk. Mesajımızı tekrardan sahiplerine ulaştırmak için 2 Kasım 2021 günü gemide görevli bir ABD askerine çuvalı geçirdik.

Bu çuval, Temmuz 2003'te Irak'ın Süleymaniye kentinde Mehmetçiğimizin başına çuval geçiren ABD’ye 6. cevabımız oldu. Türk askerinin başına geçirilen çuvalın hesabını ilk olarak 2011’de Bodrum’da sorduk. 2021 yılına geldik hala aynı çuvalı kafalarına geçiriyoruz. 2011’de de 2021’de de cevabımız aynı: Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi!
2014’ten bu yana Türkiye ile ABD arasındaki savaş gittikçe şiddetleniyor. Çünkü ABD’ye göre ‘Türkiye hizadan çıktı!’ PKK’yla, FETÖ’yle mücadele eden, Doğu Akdeniz’de ve Kıbrıs’ta egemenlik haklarını koruyan Türkiye’yi durdurmak için hem piyonları hem de müttefikleriyle ABD namluları ülkemize çevrilmiş durumda.
ABD askerinin başına geçirdiğimiz o çuval Türkiye’nin ABD’ye karşı mücadelesini, ABD’ye karşı direnen, bağımsızlığını kazanmaya çalışan milletlerin zaferini temsil etmektedir.

Çuval Kimlerin Başına Geçti?
Bu çuval en başta ABD emperyalizminin başına geçmiştir;
ABD ile iş birliği halinde olan aparatlarının başına geçmiştir.
Bu çuval 2014’te TGB’nin eylemini “rahatsız edici” bulduğunu söyleyen Pentagon’un başına geçmiştir.
Bu çuval Mehmetçiğimizin katili, ABD’nin “kara gücüm” dediği PKK terör örgütünün başına geçmiştir.
Bu çuval PKK’nın siyasi şubesi HDP’nin başına geçmiştir.
Bu çuval HDP ile iktidar senaryoları kuranların başına geçmiştir.
Türkiye’yi bölme planlarına sahip olan Büyük Ortadoğu Projesi’ni tekrardan hayata geçireceğini duyuran CHP’nin başına geçmiştir.
HDP’yi Kürt siyasi hareketinin temsilcisi olarak tanımlayıp HDP’yi meşrulaştırmaya çalışan çalışan İyi Parti’nin başına geçmiştir.
Bu çuval üretimi baltalayan sıcak para ekonomisini sürdürmeyi vadeden Deva Partisi’nin başına geçmiştir.
Bu çuval Amerika’nın Ankara’daki adamı olarak tanımlanan ve Türkiye’yi bölme planının parçası olan Çözüm Süreci’nin mimarı olan Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin başına geçmiştir.
Bu çuval Türkiye’nin egemenliğini hiçe sayan, iç işlerimize müdahale etmeye kalkan ve Osman Kavala’ya özgürlük isteyen 10 büyükelçinin başına geçmiştir.
Bu çuval yalnız Amerikan’ın değil onunla birlikte vatanımızı bölmeye çalışan Türkiye düşmanlarının başına geçmiştir.

Sevinenlerin Sonu
Türkiye’de hala ABD’yi arkasına alarak iktidara gelmeye çalışan ve Joe Biden’dan umut bekleyenler var. Ancak ABD dünyanın her yerinde kaybetmektedir.
Bugün ABD, işgal ettiği topraklardan; Irak’tan, Suriye’den, Afganistan’dan geri çekilmekte ve kaçmaktadır. Başına çuval geçirdiğimiz ABD askeri de bu yenilginin mahcubiyetiyle bizden kaçmıştı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2015’ten bu yana yaptığı operasyonlarla birlikte ABD’nin binlerce tır silah verdiği PKK bitirilmektedir. PKK bu durumdayken onun siyasi uzantısı HDP de kapatılma noktasına gelmiştir. HDP, Türk milleti nezdinde zaten kapatılmıştır, çok yakın zamanda da Türk milletinin iradesiyle hukuken kapatılacaktır.
Çözüm süreci döneminde olduğu gibi şehirlerimize hendeklerin kazıldığı günler geride kaldı.
Artık Ergenekon, Balyoz davasında olduğu gibi Türk ordusu ve vatanseverler hapse atılmayacak.
Çiftçiyi kambur ilan eden, üretimi baltalayan ve borçlanma ekonomisini dayatan sistem geri gelmeyecek.
ABD askerinin başına geçirdiğimiz çuval Türk milletini birleştirmiştir. Çünkü Türk milleti esas tehdidi görmektedir ve ABD’nin tehditlerine karşı vatan savunmasında kenetlenmektedir.

Türk gençliği olarak ABD’nin ve iş birlikçilerinin Türkiye üzerinde kurduğu senaryoların gerçekleşmesine müsaade etmeyeceğiz.
Türkiye bu süreçten zaferlerle çıkacaktır. Bizler de Türkiye Gençlik Birliği olarak Atatürkçü, vatansever gençliği bir araya getirerek tam bağımsız Türkiye yolundaki mücadelemizi sürdüreceğiz.

Pelin Gürel
TGB İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Tarih:
Diğer Haberler