Yusuf Karadaş’ın Başına Geçen Çuval

Türkiye NATO’ya bağlı değil fakat Karadaş ABD ve NATO’ya göbekten bağlı. ABD nerede Karadaş orada.

Yusuf Karadaş’ın Başına Geçen Çuval

YAZAR

Evrensel Gazetesi’nin “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan 10 yıl hapis cezası almış olan yazarı Yusuf Karadaş, TGB olarak yaptığımız tarihi çuval eylemine karşı bir yazı kaleme almış.
Sonda söyleyeceğimizi başta söyleyelim: Amerikan askerinin başına geçirdiğimiz çuval Yusuf Karadaş’ın da başına geçmiş. Hem de öyle bir geçmiş ki Karadaş hiçbir şeyi göremiyor.

TARİHİ ÇUVAL EYLEMİ
Karadeniz’de tatbikat yapmak üzere ülkemizden geçen ve 3 günlüğüne Sarayburnu’na demirleyen ABD gemisinde görevli askerin başına çuval geçirdik. Bu, ABD askerlerinin başına 6. çuval geçirişimiz. 4 Temmuz 2003’te Irak’ın Süleymaniye kentinde Mehmetçiğimizin başına çuval geçirmeye cüretinde bulunan ABD’ye başından hiçbir zaman çıkartmayacağı Türk milletinin çuvalını geçirdik. Atatürk’ün, “Bağımsızlık benim karakterimdir” sözünü tivit atmak yerine yaşıyoruz.
Türk milleti misafirperverliğiyle tanınır. Fakat gülle gelene gülle kılıçla gelene kılıçla karşılık vermek de en büyük geleneğimizdir. ABD’nin savaş gemisi kılıçla gelenler kategorisine giriyor. O gemi turistik bir geziye veya dostluk turuna gelmiyor. Bir dostluk denizi olan Karadeniz’de kışkırtmalar yapmaya, kaos çıkarmaya ve Türkiye ile Rusya’nın arasına Ukrayna dinamitini koymaya geliyor.
Üstelik tüm bunların yanında ABD, Mehmetçiğimizin, polisimizin, korucumuzun, öğretmenlerimizin, kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın katili. Şehirlerimizde bombalar patlatan da ABD, 15 Temmuz gecesi alçak darbe girişimini yapan da... ABD çuvalın alasını hak ediyor.
Biz bu yazımızda Amerikancıların sözcüsü olan Yusuf Karadaş’ın mesnetsiz yazısını konu alacağız. Yazıdan anlıyoruz ki ABD’nin başına geçirdiğimiz çuvalı tüm Amerikancıların başına geçirmişiz.

TÜRKİYE NATO’YA BAĞLI MI
Karadaş yazısında ısrarla, “TGB, ABD askerlerine çuval geçiriyor ama bir NATO ülkesi olan Türkiye’yi savunuyor” tavrını takınıyor. İzansız bir tavır. Türkiye Gençlik Birliği Türkiye’yi savunuyormuş(!) Allah Allah...
Öncelikle şuna açıklık getirelim; Türkiye’nin NATO üyeliği kağıt üzerindedir. NATO allı pullu bir ABD kuruluşudur. ABD’nin kara gücü olan PKK’yı ezen Türkiye NATO’ya bağlı olabilir mi? ABD’nin “Türk devleti içindeki müttefikimiz” dediği FETÖ’nün kökünü kazıyan Türkiye NATO’ya bağlı olabilir mi? ABD ve NATO ülkelerinin başını çektiği Doğu Akdeniz’deki hak ihlal girişimlerine ve kışkırtmalarına karşı “Mavi Vatan” stratejisiyle denizlerini koruyan Türkiye NATO’ya bağlı olabilir mi? ABD’ye ve uzantısı güçlere karşı sınırlarımızı dostumuz Rusya’dan aldığı S-400’lerle koruyan Türkiye NATO’ya bağlı olabilir mi?
Uzatmıyoruz. Sadece birkaç örnekle görüldüğü üzere Türkiye’nin NATO üyeliği kağıt üzerindedir. Buna ek olarak Türkiye’nin girdiği yol (Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’nun da belirttiği üzere Yeniden Asya yolu) NATO’dan çıkma yoludur. Bunu da kör gözlere, sağır kulaklara duyuruyoruz.
Türkiye Gençlik Birliği, Türkiye’nin girmiş olduğu tam bağımsızlık yolunun en büyük savunucusu, en kararlı yolcusudur. Türk gençliğini bu yola seferber ediyoruz.

ABD’YE VE NATO’YA BAĞLI OLANLAR KİM?
Peki ABD ve NATO’ya bağlı olanlar kimler?
Cevabı çok basit. Kim TGB’nin çuval eylemini hedef gösteriyorsa o doğrudan veya dolaylı ABD’ye bağlıdır.
Hele hele bir kişi Yusuf Karadaş gibi, ABD’nin karagücü PKK’nın yayın organı Evrensel’de yazıyorsa, PKK’nın konferanslarına konuşmacı olarak katılıyorsa, EMEP gibi PKK’nın sözcüsü partilerde üst düzey görevler alıyorsa, her fırsatta terörist Demirtaş’a methiyeler düzüyorsa ABD’ye göbekten bağlıdır.
Karadaş’a soruyoruz; bugüne kadar Amerikan emperyalizmiyle mücadeleye en ufak bir katkınız oldu mu? Altı boş tivitler atmayı, uydurma ve gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmayan yazılar yazmayı katkıdan saymıyoruz. Pratikten, işten bahsediyoruz.
ABD’ye karşı mücadeleye en ufak bir katkısı dahi olmayanlar emperyalizmle mücadelede en ön safta olan TGB’ye laf söyleyebilirler mi? ABD’nin ve uşaklarının sözcülüğünü yapanlar TGB’nin tarihi nitelikteki çuval eylemine çamur atabilirler mi? ABD planlarının bekçileri, bu ülkenin süzülmüş vatanseverlik birikimine, emek birikimine, namus birikimine; bunların temsilcisi TGB önderliğindeki Türk gençliğiyle ilgili atıp tutabilirler mi?
Yukarıda yazdığımız üzere Türkiye NATO’ya bağlı değil fakat Karadaş ABD ve NATO’ya göbekten bağlı. ABD nerede Karadaş orada.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE KİM VAR

Karadaş’ın yazısı müsvedde kağıdına alınmış karalamalardan öteye gitmiyor. Çünkü Türkiye’nin geleceğinde PKK’nın kucağında solculuk oynamaya çalışanlar yok. Türkiye’nin geleceğinde ABD’yle tüm konularda aynı yerde olup ezber cümlelerle antiemperyalistlik taslayanlar yok. En nihayetinde Türkiye’nin geleceğinde Türkiye düşmanları yok.
Türkiye’nin geleceğinde ülkesinin bağımsızlığını canı pahasına savunanlar, ABD askerini gördüğü yerde kafasına çuvalı geçirenler, PKK başta olmak üzere ABD’nin uşaklarına karşı mücadele edenler var.
Türkiye’nin geleceğinde Türkiye Gençlik Birliği var. Yarın Türkiye’yi yönetecek olanlar Türkiye Gençlik Birliği kadrolarıdır.

Ata Ogün Kaplan

Kırmızı Beyaz Dergisi GYY

Tarih:
Diğer Haberler