FETÖ’ye ve PKK’ya Kalkan Olmak Mustafa Kemal Atatürk’e İhanettir

CHP’nin düzenlediği KHK buluşmaları emperyalizme karşı savaşan halkımıza kurşun, düşmana da kalkan olmaktadır.

FETÖ’ye ve PKK’ya Kalkan Olmak Mustafa Kemal Atatürk’e İhanettir
Cemre Nilsu Çatakoğlu
Cemre Nilsu Çatakoğlu
TGB ESKİŞEHİR İL SEKRETERİ

Amerikancı, Fetullahçı Gladyo 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirdiği hain darbe girişimiyle meşru hükümeti yıkmaya, fiili bir işgal yaratmaya çalışmıştır. Türk Milletinin cesareti, TSK’daki vatansever askerlerimizin emeğiyle bu girişim başarısızlıkla sonuçlanmıştır. ABD’nin 15 Temmuz yenilgisinin ardından Türkiye’de büyük değişimler yaşanmıştır. Türk yargısı başta FETÖ ve PKK olmak üzere terör örgütlerinin dallarını, budaklarını kırmıştır. Çözüm Süreci Türkiye’sinde vatansever askerlere, siyasetçilere kumpaslar kuran FETÖ’cüler yargılanmıştır. Günümüzde ise devlet içindeki yapılanması çökertilmiş FETÖ ve PKK, KHK mağduriyeti yalanlarına sığınarak CHP üzerinden meşruiyet kazanmaya yönelmiştir.

Turuncu “Adalet” Yürüyüşü
FETÖ ve PKK’nın temizlenme operasyonları Türk yargısının KHK’larıyla (Kanun Hükmünde Kararname) son hızıyla devam ederken, Atlantikçi kanadın kuklalığını üstlenen Kemal Kılıçdaroğlu “Adalet” Yürüyüşü başlattı. Bu yürüyüşte 15 Temmuz’da canı pahasına savaşan Türk askeri yoktu, Ergenekon kumpaslarında en önde ülkesini savunan vatansever siyasetçiler yoktu. Yıllarca Türk Devleti’nin içine yerleşen ABD güdümlü Fetullahçılar ve onları aklamaya çalışan yakınları vardı!  Türk milletinin evlatlarını dağa kaçıran, şehirlerimizde bombalar patlatan ülkemizi bölmeye çalışan PKK ve sözcüleri vardı! Başta FETÖ ve PKK olmak üzere Çözüm Süreci’yle kurumlara yerleşen bölücüler Türk Devleti’nin kurumlarından KHK ile temizlenmeye başladı. FETÖ’nün medya ayağı olan Zaman, Samanyolu kapatıldığında en önden Eren Erdem’i talimatla Zaman’ın önüne gönderen de yine Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Atlantik’ten görevi aldığını yürüyüşüyle de gösteren CHP’nin ABD’den aldığı talimatlar ilerleyen süreçlerle arttı. CHP’nin başını çektiği Atlantikçi cephenin her faaliyeti, ABD’nin Türkiye’yi tekrar yönetme planlarının bir parçası oldu.

ABD’den CHP’ye Görev: Teröristlerle Kol Kola Ol!
24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde terörle ilişkilerini saman altından yürütmeye çalışan Millet İttifakı HDP’ye kol kanat germesini gizli tutmaya çalıştı. CHP - HDP - İyi Parti, ABD’nin planları için ABD tarafından bir araya getirildi. Böylelikle Yeni CHP hem FETÖ hem de PKK’ya siyasi alan açma görevini de tamamladı. Sözde Millet İttifakı’nın Türk milletine yaptığı hainliklerin en büyüğü teröre kol kanat germek oldu. Ülkemizi bölmeye çalışan, şehir meydanlarımızda bombalar patlatan PKK'yı HDP üzerinden savunuyor. 15 Temmuz’da yüzlerce vatandaşımızı şehit eden hain FETÖ terör örgütünü KHK buluşmalarıyla korumaya çalışıyor.
Kılıçdaroğlu, 6-7 Ekim Olaylarının eli kanlı suçlusu Selahattin Demirtaş’ın, Soros’un çocuğu Osman Kavala’nın, FETÖ’cü Ahmet Altan’ın neden içeride olduğunu grup toplantılarında sorguluyor. HDP’nin kapatılmaması için başlattıkları “insan hakları, demokrasi” seferberlikleri de cabası. Mehmetçiğimiz yürüttüğü her operasyondan başarıyla çıkarken sözde Millet İttifakı da bu mücadeleye engeller koymaya çalıştı. Bir elini PKK bir elini de FETÖ’ye veren CHP’de Atatürk Programı’na yer kalmadı. Nitekim Türkiye’nin terörle mücadelesine de en başta kalkan olan yine CHP oldu.

Atlantik’in Soluk Borusu Millet İttifakı’nda
Parti programını ABD emperyalizmiyle güncelleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’cülere umut oldu. Kılıçdaroğlu, ABD Seçimlerini Biden kazandıktan sonra demokratik ve özgürlükçü adımları desteklemesini ümit etti ve telefona sarıldı. Çünkü ABD’nin talimatı olmadan iş yapamazlardı. Kılıçdaroğlu, Biden’dan aldığı güvenle KHK’lıları görevlerine geri getireceği vaadini sundu. Batı Asya’da mazlum milletlerin direnişiyle nefesi kesilen Atlantik soluk borusunu Millet İttifakıyla açmaya çalıştı. ABD’nin Türkiye’de hüküm sürmesi için FETÖ’yü ve PKK’yı yaşatması gerekiyordu. Millet İttifakı’nın Selahattin Demirtaş’ı ve HDP’yi kurtarma çabalarında sıra FETÖ’ye geldi. İyi Parti Genel Başkanı Gladyo Kraliçesi Meral Akşener ise KHK’lıların derhal görevlerine dönmelerini talep etti. Bu taleplerin devamında CHP, FETÖ ve PKK'lıları korumak için buluşma seferberliğine başladı.

35 İlde Bölücülere Açılan Kapılar
CHP, Türk milletine, aziz vatanımıza ihanet eden, FETÖ ve PKK’yı kurtarmak için KHK’lılara hak, adalet yürüyüşünü bu kez il il gezerek yapma kararı aldı. KHK’lıları dinleyerek onların yanında olduklarını belirten CHP ekiplerini topladı ülkemizde bu buluşmaları vatanseverlerin müdahalesi olmadan yapabileceğini sandı. Biden iktidarı yıkmak için muhalefeti desteklemeliyiz diyor. Kılıçdaroğlu ümidi Biden’da buluyor, görevi ABD’den alıyor. Türk milletinin emperyalizmle olan mücadelesini baltalamaya çalışıyorlar. Devletimizin FETÖ, PKK’nın üstüne gitmesini engellemeye çalışıyorlar. Çünkü amaçları Türkiye’yi bölmek! Amaçları Türkiye’yi tekrardan ABD’nin kontrolüne sokmak. Bu toplantı salonlarında Şenay Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz öğretmenlerimize ihanet ediliyor. Eren Bülbül, Yasin Börü kardeşlerimizin ailelerine ihanet ediliyor. 15 Temmuz’da kahramanca savaşan Mehmetçiğimize, şehadetin üstüne korkusuzca yürüyen kahraman Ömer Halisdemir’e ihanet ediliyor. Bu salonlarda onlar yok. Bu salonlarda şehitlerimizin eli kanlı suçluları var. Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya özgürlük isteyenler var. Ülkemizi bölmek isteyenler var. İşte CHP bu buluşmalarda bölücüleri, vatana ihanet edenleri aklamaya çalışıyor. CHP’nin düzenlediği KHK buluşmaları emperyalizme karşı savaşan halkımıza kurşun, düşmana da kalkan olmaktadır.

ABD Uşaklarından Mağdur Olmaz
Diyarbakır’da KHK buluşmasının yapılacağı salonun önünde seslendik. FETÖ’ye, işbirlikçi CHP’ye, ABD emperyalizmine meydan okuduk. İstedikleri adalet PKK’ya, FETÖ’ye dedik. Hendek kazanlara, halka kurşun sıkanlara adaletin tecelli etmeyeceğini söyledik.
Konya’da defalarca salon değiştirdiler. Fakat Türkiye Gençlik Birliği FETÖ’ye, PKK’ya ve bunların sözcüsü konumundaki CHP’ye geçit vermedi. FETÖ’yü, PKK’yı iktidar yapmak isteyen Amerikancıların nutku tutuldu.
Nerede Türkiye düşmanı görürsek karşılarına dikileceğiz. Türkiye Gençlik Birliği önderliğindeki Türk gençliği burada diyeceğiz. Kayseri’de de hainlerin karşısında dimdik durduk.
Hain ve bölücü FETÖ’nün işbirlikçisi CHP Mustafa Kemal Atatürk’e, Türk milletine ihanet etmiştir!

ABD’nin Piyonu CHP Atatürk’le Yüzleşmek İstiyor
Sözde Ermeni soykırımıyla yüzleşmek isteyen, Dersim Olaylarını eleştiren CHP şimdi de Atatürk’le yüzleşiyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 13 Kasım tarihinde Twitter üzerinden paylaştığı videoda, “İktidarlar değişti ama makûs tarihi hiç değişmedi” diyor. Kurtuluş Savaşı’nın ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün arasız devrimlerle, emperyalizmle mücadeleyle bir Türkiye yarattı. Cumhuriyetin kahramanları dumanlar tüten anayurdumuzu dört baştan demir ağlarla donattı. Fakat Kılıçdaroğlu bunları reddediyor. Videonun devamında “Geçmişten gelen küskünlüklere ve öfkeye bağlı kalmaya devam edersek, ülkemiz bu felaketleri gelecekte de yaşamaya mahkûm olacak” diyor. Yani Ermeni Soykırımı’nı tanıyalım geçmişe takılı kalmayalım, Şeyh Saidleri analım, Tunceli’ye Dersim diyelim bırakalım bu geçmişi diyor. KHK ile görevlerinden atılan FETÖ ve PKK örgütlerini yeniden devlet kurumlarına alalım diyor. Ve ardından alçakça, Mustafa Kemal Atatürk’ün programına saldırıyor. Lideri olduğu partinin geçmişte açtığı derin yaraları, uzunca bir süredir de partinin sistemini değiştirmeye çalıştığını söylüyor. Yani açıkça Mustafa Kemal Atatürk programına, şanlı Cumhuriyet Devrimi’ne savaş açıyor! Seçimleri kazandığında telefonlara sarıldığı Biden’dan “helallik” istiyor, af diliyor. Türk halkına Mustafa Kemal Atatürk’ü reddederek ihanet ediyor.

Türk Gençliği Türkiye Düşmanlarının Ensesinde
Geçmişte Türkiye’yi çözümsüzlüklere mahkûm etmeye çalışan  emperyalizmin işbirlikçileri Akil Adamların toplantılarını nasıl bastıysak bugün de aynı amaçla KHK buluşmalarının karşısındayız. Diyarbakır’da, Konya’da, Kayseri’de ve Türkiye’nin dört bir yanında istediğiniz yere gidin. İsterseniz toplantılarınızı şehrin en ücra köşesinde yapın, yine Türk bayraklarımızla karşınızdayız. Türkiye’nin bağımsızlığını ve bütünlüğünü tehdit eden ne kadar faaliyet olursa Türk Gençliği hepsini dağıtmak için görev başında. Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız birinci vazifemizin başındayız. Bağımsızlığımızı, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmak en temel görevimiz. Atatürk Gençliği olarak Cumhuriyet devrimlerine ve Atatürk’ün devrimci programına canımızla, kanımızla bağlıyız. Bu birikimi küçültecek yahut silmeye çalışacak her türlü düşmanın hamlesine karşı göğsümüz tunç siperi! 

Cemre Nilsu Çatakoğlu
TGB Eskişehir İl Sekreteri

Tarih:
Diğer Haberler