Kılıçdaroğlu’nun Hayali VS Türk Gençliğinin Gerçekleri

Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatıdan sesleniyoruz sayın Kılıçdaroğlu’na, sizin vaatleriniz 6 ayda baharı değil kara kışı getirir.

Kılıçdaroğlu’nun Hayali VS Türk Gençliğinin Gerçekleri

YAZAR

22 Mayıs tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitch fenomeni Jahrein ile bir program düzenledi. Programın temelinde sayın Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelirse eğer (ki kendisi bundan çok emin) Türk gençliğine vaatleri vardı. Sizlere Kılıçdaroğlu’nun özellikle üstünde durduğu 3 vaati sunalım:
1-Gençlik Twitter’da özgür olacak istediğini istediği gibi eleştirebilecek ve sabaha karşı hükümeti eleştirdi diye gözaltına alınma korkusu yaşamayacak.
2-Türk gençliğinin başka işi olmadığı için (!) sürekli oyun oynuyormuş. Her gencimiz rahat rahat oyun oynayabilsin diye oyun konsollarında gençlere büyük indirim sağlanacak. Ayrıca gençlerimiz şu ankinden daha hızlı internet kullanabilecek.
3-Üniversitelerde herkes istediği düşünceyi savunabilecek, istediği yayını çıkartabilecek. KHK’lı hocalar okullarına geri dönecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu vaatleri sıraladıktan hemen sonra şunu söylüyor, “İktidara geldiğimizde 6 ayda baharı görecek, özgürlüğe kavuşacaksınız. Peki sizce Türk gençliğinin en büyük derdi sıkıntısı özellikle bu 3 maddeden mi oluşuyor?
Bu 3 maddenin altını açtığımızda ise büyük bir karanlık, Türk gençliğini itibarsızlaştırma, gençliği ‘Z Kuşağı’ diye tanımladıkları kalıbın içine sıkıştırmaktan başka bir şey değildir. Gelin o vaat edilen maddelerin altındaki karanlığı, baharı değil kara kışı birlikte görelim.

1-TWİTTER’DA ÖZGÜR OLMAK
Kim bu gözaltına alınan gençler? Türk askeri Barış Pınarı Harekatı’na çıktığında ‘Katliam yapıyorlar’ diyenler mi? Boğaziçi Üniversitesi’nde PKK şemsiyesi altında Türk polisine hakaret edip, saldıran kendini bilmezler mi? Türkiye Cumhuriyeti ordusuyla milletiyle canını dişine takarak terör örgütü PKK ile savaşırken PKK’ya destek olan, Mehmetçiğe ağıza alınmayacak hakaretler edenler mi? Devlet büyüklerimizin, vatansever siyasilerimizin her tweetinin altına yakışıksız ağır cümleler yazanlar mı? Kılıçdaroğlu’na soruyoruz, bu sıraladığımız yığına nasıl bir özgürlük tanımayı düşünüyorsunuz? Halkın yaygın bir şekilde kullandığı sosyal medya platformlarında Mehmetçiğimize katil diyenleri Türk milleti kabul eder mi? Türkiye’de gençler göz altına alınmıyor. Türkiye, emperyalizme karşı ikinci istiklal savaşı veriyor. Bu savaşta sosyal medyadan milletimizi olur olmadık konularda galeyana getirmeye çalışan bu kitleyi özgür bırakmak Türkiye Cumhuriyeti devletini kilitlere vurmaktan başka bir şey değildir. Türkiye büyük, şanlı bir devlettir. Devletimize, milletimize yapılan hakaretlere göz yuman bir iktidarı Türk gençliği kabul etmez edemez.
Mehmetçiğin her operasyonunda büyük bir gururla sosyal medya platformlarından Türk askerine destek veren bir gençlikten söz ediyoruz. Şehidimiz olduğunda her alanda her koşulda tek yürek olan bir milletten söz ediyoruz. Zamanı gelir gelmez Milli Savunma Üniversitesi için başvuru yapan binlerce gençten söz ediyoruz. Sizin bu vaadiniz Türk gençliğini heyecanlandırmaz sadece Boğaziçi’nin kapısında sözde direnen küçük kitleye umut olur.

2-İNDİRİMLİ OYUN KONSOLU-HIZLI İNTERNET
‘Oyun konsollarında gençliğe indirim yapacağız.’ cümlesi gençliği önemsememekten öte bir şey değildir. Ulu Önder’in bütün ümidi gençliktir. Gençliğe bu vatanı emanet etmiştir. Türk gençliği Atatürk’ten aldığı görevle vatanını ellerinde yükseltmektedir. Atatürk’ün partisi gençliğe oyun konsolu vaat ederek Atatürk gençliğine yabancılaşmıştır, Gençliğe Hitabe’yi unutmuştur. Türk gençliğini sadece oyun oynayan başka hiçbir meseleyi önemsemeyen bir tanıma sıkıştırmaktır. Bu cümlenin altında şu yatar, “Gidin oyun oynayın beyninizi uyuşturun Atatürk’ün size emanet ettiği vatanı sanalda korusanız yeterli.” Peki Türk gençliğinin en büyük derdi oyun oynamak mıdır? Türk gençliğinin gelecek kaygısı ne olacak? Türk gençliğinin vatanı dört bir yandan emperyalist ABD tarafından kuşatılmışken Türk gençliği nasıl sanal dünyada beynini uyuşturabilecek? Gençliğin en büyük derdini oyun konsoluna sıkıştıranlar siyasetten uzak, aileden uzak, vatandan uzak hayali ‘Z kuşağı’ kalıbını gençliğe sunuyorlar. Türk gençliği konsol istemiyor gelecek kaygısından sıyrılmak istiyor. Türk gençliği üniversiteden mezun olduğunda iş sahibi olmak istiyor. Türkiye’nin tam bağımsız olmasını istiyor. Terörden temizlenmiş bir ülke istiyor. ABD emperyalizminin Türkiye’den çekip gitmesini istiyor. Oyun konsoluna indirimden önce 6 ay içinde gelecek kaygısını bitirebileceğiz diyebilir misiniz? Hayır diyemezsiniz. Çünkü ABD’nin adamı, IMF’nin göz bebeği Kemal Derviş’in ekonomi politikasıyla gençlik daha büyük bir karanlığa itilir. Türk gençliği bunun farkında beyni uyuşuk değil her partinin ekonomi politikasını takip ediyor yani Kılıçdaroğlu’nu uyaralım, Türk gençliğini bu tür süslü, içi boş vaatlerle kandıramazsınız. Karşınızda Türkiye’yi yönetecek, yükseltecek bir devrimlere götürecek bir nesil duruyor. Beynini oyunla uyuşturmuş hayali Z kuşağınıza en kısa zamanda veda etmenizi temenni ederiz.

3-KHK’LI HOCALAR OKULLARINA GERİ DÖNECEK
Türk askerinin PKK’ya yönelik operasyonlarını ‘katliam’ diye adlandıran sözde akademisyenlerin geri dönmesini sağlayacağız diyen Kılıçdaroğlu, üniversitelerde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu öldürenleri yeniden bilim yuvalarına kangren olmaya davet ediyor. Belli ki kendisi de sözde barış isteyen akademisyenlerle aynı düşüncede ortaklaşıyor. Peki Türk gençliği PKK sevici akademisyenleri okullarında istiyor mu? Üniversitelerimizde yıllarca bu kangrenlerle mücadele ettik. Türk bayrağı astık diye pusular yedik, arkadaşımız Fırat’ı kaybettik. PKK’ya özgürlük tanıyanlar sadece dağda değil üniversitelerde de özgürlük tanıdı. Derslerimizde özgürlükçü Marksist örneklerine ‘Abdullah Öcalan’ örnekleri verenler bugün vatan savaşı sayesinde üniversitelerimizden temizlendi. Vatansever Türk gençliğine pusu kuranlara kol kanat gerenler vatan savaşı sayesinde bilim yuvalarından temizlendi. Bugün üniversitelerde Türk gençliğinin bağımsızlık bayrağı dalgalanıyor. Bugün üniversitelerde özgürce bilim yapılıyor. PKK’ya operasyona dur diyenlerin öğrencileri bugün üniversitelerde Türk askerine destek için her türlü materyali üretebiliyor. Türk gençliği PKK destekçisi hocalarını özlemiyor Türk gençliği terörden arınmış bağımsız bir Türkiye’nin özlemini çekiyor ve bunun için mücadele ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu vaadi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katiline umut olmuş, Türk gençliğine ise büyük bir darbe vurmuştur.

Z KUŞAĞI KALIBI GENÇLİĞE DAR GELİR
Türk gençliğinin derdinden, özleminden, umudundan uzak bu tür vaatlere karnı tok. Türk gençliği üretmek istiyor. Türk gençliği vatanı için mücadele ediyor. Türk gençliğini sıkıştırmaya çalıştığınız Z kuşağı kalıbı Türk gençliğine dar gelir. Bu vaatler bir avuç Amerikancının umudu, özlemleridir. Türk gençliğinin birleştiği Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatının merkezinden sesleniyoruz sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, sizin vaatleriniz 6 ayda baharı değil kara kışı getirir. Bizim en büyük özlemimiz bağımsız, başı dik, üretenlerin Türkiye’sini kurmaktır, bilgisayar oyunlarında beynimizin uyuşması, Türk askerinin mücadelesini baltalayanların özgür olması değildir. Türk milletinin içi rahat olsun gelecekte Türkiye Cumhuriyeti’ni ileriye taşıyanların iktidarı kurulacaktır. Ülkemizi bataklığa sokmaya çalışanlar ise tarihin tozlu sayfalarında yok olacaktır.

Rabia Nur Ağar
TGB Sosyal Medya Sorumlusu

Tarih:
Diğer Haberler