Şimdi birleşme zamanı!

Vatansever Türk Gençliğinin görevi sağ-sol ayrımı yapmadan, ideolojik farklılaşmaya düşmeden milletimizi birleştirmektir.

Şimdi birleşme zamanı!

YAZAR

Büyük milletler zor zamanları birleşerek atlatır. Türk Milleti karşısına çıkan büyük engellere karşı ideolojik ayrım gözetmeksizin tek vücut olarak birleşmiş ve mücadele etmiştir. Son büyük engel olan 15 Temmuz Amerikancı FETÖ darbesini de aynı kararlılıkla mücadele ederek yarmıştır. Türk Milleti darbe girişimine karşı her şeyini kullanarak ve vatansever ordusuyla birleşerek emperyalizmi bir kez daha bu topraklara girmesini engellemiştir. Bizler 16 Nisan referandumun da halkımız oy tercihini hangisinde kullanırsa kullansın deyip iki tarafı da bölmeyip birleştirerek Türk Gençliği olarak görevimizi yaptık. Emperyalizmin ve yerli işbirlikçilerinin ulus devletimizi yıkma girişimine karşı Türk Milleti vatanseverliğini ön plana çıkararak bu girişime yok demiştir ve doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkümüz ile Kürdümüz tek vücut olarak tıpkı İstiklal Savaşımızdaki gibi bu bölme işlemine karşı mücadele etmiştir.

Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasında şehit düşen kahraman askerlerimizi saygıyla anıyorum. Türk Milleti acılı günlerde omuz omuza oluyor bu beraberliğin sadece acılı zamanlarımız da değil her zaman olması gerekir. Vatansever Türk Gençliğinin görevi sağ-sol ayrımı yapmadan ideolojik farklılaşmaya düşmeden milletimizi birleştirmektir. Ülkemiz bu karanlık günleri atlatarak aydınlığa kavuşacaktır.

Bölgemizde süren emperyalizm destekli teröre karşı bölge ülkeleri ile ittifak içerisinde olmamız, hem teröre en büyük darbeyi vurur hem de bizim sınır güvenliğimiz sağlanmış olur. Emperyalizm destekli terörün tehdit ettiği en büyük iki devletten birisi Türkiye diğeri Suriye olmak üzere iki ülkenin de halkı bu dış destekli terörden bıkmış usanmış ve emperyalizme karşı sert tepki koymuştur.

Bölge ülkelerini kapsayacak bir ittifak bölgedeki ABD emperyalizmini yerle bir edecektir. İran, Suriye ve Türkiye birlikteliği bölgemizdeki azgınlaşan ve ABD'nin bayrağını sallayan bütün terör örgütlerini yerle bir edecektir. Bu terörün desteğini aldığı yerlerden bir tanesi olan İncirlik Üssünün kısa zamanda ABD'ye kapatılarak NATO'ya en büyük darbenin vurulması ve Mehmetçiğimize moral verilmesi gerek.

Terörün bitmesi ülkemizde refahin sağlanması için milli bir hükümet artık ihtiyaç değil gerekli olan birseydir.  Ülkemizin refah içinde olacağı günler uzakta değil yakındır..

Hamit Güneri

TGB GYK üyesi - Malatya İl Başkanı

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler