Türkiye'yi Yönetecek Kadrolar TGB Kampında Buluşuyor

Hedefimiz net: Türk gençliğini sımsıkı bağlarla bağlamak, arkadaşlık dünyasını kurmak!

Türkiye'yi Yönetecek Kadrolar TGB Kampında Buluşuyor
Kayahan Çetin
Kayahan Çetin
GENEL BAşKAN

TGB’liler her yazı iple çeker. Çünkü yaz ayları TGB’liler için ‘Geleneksel Yaz Kampları’ demektir. Ancak yaz kamplarımız sadece tatil yaptığımız, dinlendiğimiz yerler değil çok daha büyük anlamları içinde barındıran buluşmalardır. Çünkü TGB için her an ‘Tam Bağımsız Türkiye’ mücadelesinin parçasıdır. Yaz kamplarımız da mücadelemizin yeni dönemini planlama durağıdır. Bu senenin anlamı sadece bununla sınırlı değil!
Tarihi günlerin içindeyiz. Bu bir süreç. Bu sürecin nasıl başladığı, yarın nasıl başarıyla tamamlanacağının parolasını içeriyor. Türkiye Gençlik Birliği’nin de içinde bulunduğu vatansever öncülerin kararlı mücadelesi mafsalı yerinden oynattı! Ergenekon Zindanları’nı yıkıp attı, Türkiye’nin 70 yıldır bağlandığı Atlantik zincirlerini kırdı, Türkiye’nin terörle mücadelesini başlattı ve perçinledi. Kısacası Atatürk Türkiye’sinin inşa sürecini başlattı.
Geleneksel Yaz Kamplarımızı içinde bulunduğumuz bu sürecin yüklediği sorumluluklarla 8-14 Temmuz’da İzmir Dikili’de, 3-9 Ağustos’ta Antalya Manavgat’ta gerçekleştiriyoruz.
Hedefimiz net: Türk gençliğini sımsıkı bağlarla bağlamak, arkadaşlık dünyasını kurmak! İşimiz çok kolay çünkü bize güç veren engin tarihsel mirasımız var!

"Ben"in "Biz" Olduğu Yer: TGB-TLB Kampları
Emperyalistler, her dönemde Türk gençliğini özel operasyonlarla hedef aldı. Son dönemde de Z Kuşağı adını verdikleri deli gömleğiyle Türk gençliğini özünden koparmaya çalışıyor.
Türkiye Gençliği Birliği olarak projelerine meydan okuduk, kamplarımızla karşılık veriyoruz!
Yaz kamplarında kibre ve bencilliğe savaş açıyoruz! Şah Hatayi’nin “Kibirdir yorulup yollarda kalan” sözü düsturumuzdur. Anadolu erenlerimizden Yunus Emre gibi “Ben bilmem” demek en büyük mutluluğumuzdur. Böyle olduğu için kamplarımız “ben”in “biz” olduğu yerdir. Beni biz haline getirmedeki felsefe Cumhuriyetimizin felsefesidir, Türk milleti olmanın anahtarıdır.
İnsanın özüne yabancılaşmasına savaş açıyoruz! İnsanı diğer bütün canlılardan ayıran şey tasarım yapabilmesinin ta kendisidir. İnsan üretmekle var olur, var olacaktır. Kamplarımızda grup çalışmalarıyla, atölye faaliyetleriyle fikir üretiyor, kendimizi yeni baştan yaratıyoruz. Ülkemizin sorunlarını hep birlikte tartışıp çözümler üretiyoruz.
Kamplarımızda emperyalist sistemin insanın üzerine basma anlayışına yer yok! Grup yarışmalarından spor müsabakalarına kamplarda her şey tatlı bir rekabet içinde yürüyor. Kazanan her zaman dostluk oluyor. İlk günden son güne yurdumuzun dört bir tarafından gelen gençler illerine arkadaş olarak geri dönüyor.
Yaz kamplarımızda Cumhuriyet’in birlikte yaşama, Anadolu’nun paylaşma kültürünü yaşatıyor ve özümsüyoruz. Kamplarımızda Edirne’den Şırnak’a, Ağrı’dan İzmir’e Türkiye’nin dört bir tarafından ve KKTC ile Almanya’dan da gelecek gençlerle birlikte üretiyor, birlikte paylaşıyor, birlikte öğreniyoruz.
Hepimiz Atatürk’üz, Görevlere Hazırız, 40 Yılın Sigortasıyız!
İçinde bulunduğumuz bu günler Türkiye Gençlik Birliği’nin tarihi misyonunu bir kez daha gösteriyor. Türk gençliği her dönemde vatanımızın bağımsızlığı ve ekmek mücadelemizin itici gücü olmuştur. “Genç Türk”ler bunun için dünya çapında bir markadır. Teşkilatımız 21. Yüzyılın Genç Türkleri’dir, Atatürk’üdür. TGB bu kararlılığın ve cesaretin adıdır.

Hepimiz Atatürk’üz Görevlere Hazırız 40 Yılın Sigortasıyız!
Türkiye’nin 81 ili başta olmak üzere yurt dışında yaşayan üniversiteli ve liseli bütün genç arkadaşlarımızı vatansever, Atatürkçü gençlerin teşkilatı Türkiye Gençlik Birliği’ne omuz vermeye ve Geleneksel Yaz Kamplarımıza katılmaya davet ediyoruz.

Berke Mustafa Berkil
TGB Genel Sekreteri

Tarih:
Diğer Haberler