Şu Çılgın Gençler Tüyap Kitap Fuarı'nda

Bu yıl 35.'si düzenlenen Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı büyük ilgiyle devam ediyor.

Şu Çılgın Gençler Tüyap Kitap Fuarı'nda

Bu yıl 35.'si düzenlenen Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi ile karşılaşan kitap fuarı, imza günleri ve etkinlikler ile her yaştan kitapseveri bir araya getiriyor.

Fuarda tema:Felsefe ve İnsan

35. kez düzenlenen Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı kitapseverlerin büyük ilgisi ile devam ediyor. Bitmesine 5 gün kalan kitap fuarında imza günleri ve etkinlikler her yaştan kitapseveri bir araya getiriyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenen kitap fuarı 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapıyor. Onur yazarı Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi, teması ise “Felsefe ve İnsan” olarak belirlenen kitap fuarının Onur konuğu ülke ise Almanya. Ana temanın “Felsefe ve İnsan” olduğu fuarda Türkiye Felsefe Kurumu ve TÜYAP tarafından özellikle farklı yaş gruplarına yönelik çocuk ve gençlik etkinlikleri düzenlenirken, çocuklara yönelik “Eğitim Hakkı”, “Farklılıklar”, “Eleştirel Okuma ve Düşünme” üzerine atölye çalışmaları gerçekleşiyor.

Çağdaş Cengiz 20 Kasım'da Şu Çılgın Gençler'i imzalayacak

35. İstanbul Kitap Fuarı'nda imza günlerinde bazı yazarlar ise kitapseverler tarafından dikkat çekiyor.

Genel Başkanımız Çağdaş Cengiz, derlediği "Şu Çılgın Gençler" kitabımızı Kaynak Yayınları standında 20 Kasım Pazar günü saat 15.00'da imzalayacak.

12, 13 Kasım tarihlerinde sevenleriyle buluşan Sinan Meydan 19 Kasım Cumartesi ve 20 Kasım Pazar günü saat 13.00'da İnkılap Kitabevi standında kitapseverler ile tekrar buluşacak.

13 Kasım tarihinde sevenleriyle buluşan gazeteci Yılmaz Özdil 19 Kasım Cumartesi günü saat 12.00'da Kırmızı Kedi Yayınevi standında kitapseverler ile tekrar buluşacak.

12 Kasım Cumartesi günü Eski SAT Komandosu Ali Türkşen'e Kaynak Yayınları standında kitaplarını imzalatmak isteyen kitapseverlerin ilgisi büyük oldu.

12 Kasım ve 13 Kasım tarihlerinde sevenleriyle buluşan Iraklı gazeteci Muntazar El Zeydi Kaynak yayınları standında "Bush'a Son Selam" kitabını imzalattırmak isteyen kitapseverlerin ilgisi büyük oldu.

İstanbul Kitap Fuarı birçok imkan sunuyor

Onbinlerce kitabı ve yayını bir arada bulabileceğiniz tek platform, sevdiğiniz yazarlarla tanışma, sohbet etme ve kitaplarını imzalatma olanağı, aynı anda söyleşi, panel, şiir dinletileri, atölye çalışmaları gibi onlarca etkinliğe katılma olanağı, yurtdışından gelen yazarlarla buluşma fırsatı, yayıncılık sektörü ile ilgili yenilikleri takip etme şansı, uluslararası yayınları bulma imkanı, uluslararası edebiyatları keşfetme, onur ülke etkinlikleri ile farklı kültürleri tanıma fırsatı, geniş ve farklı dillerde yayın yelpazesine ulaşma imkanı, tematik yayınlara ulaşma imkanı, süreli yayınlar, dergiler ve fanzinlere ulaşma fırsatı, sivil toplum kuruluşları sokağında farklı seslere ulaşma şansı ve sahaflar sokağı ile baskısı olmayan yayınları, eski ve antik kitapları, plakları, efemera ve kartpostalları bulma imkanlarını sunarak İstanbul Kitap Fuarı iddialı bir çerçeve çiziyor.

Haber: Buse Gençtürk

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler