Görmezlikten "Gelme"

Terörle mücadele devam ederken siyasi arenada da HDP derhal kapatılmalı ve kravatlı teröristler gazi meclisten kapı dışarı edilmelidir!

Görmezlikten "Gelme"
Özge Yaren Enç
Özge Yaren Enç
YAZAR

Dün hain terör örgütü PKK, Hakkari Yüksekova'da astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya'nın otomobilinin geçişi esnasında bomba patlattı. Hain saldırı sonucu Nurcan Karakaya ve henüz 11 aylık olan bebeği Mustafa Bedirhan şehit edildi.

Evlerimizde kurulmuş televizyon izlerken bir anda gördüğümüz bu haber karşısında hepimiz gözümüzden düşen yaşları büyük bir öfke ve kararlılıkla sildik. Aynı zamanda haber kanallarının korkaklıkları,ikiyüzlülüğü bizi daha da öfkelendirmişti. Saldırının haberini verirken itinayla bölücü terör örgütü PKK'nın adını vermekten geri duruyorlardı. Rus haber siteleri bile olayı tüm açıklığıyla verirken Türkiye'nin en çok takip edilen sitelerinden olan CNN , saldırıdan duydukları üzüntüyü yarım yamalak anlatıyordu. Gelen tepkiler sonucunda haberde düzeltmeyi yapabildiler(!)

Tatlı su solcuları ise "Bir bebek ölünce susmak adiliktir". Twitlerini nedense bu defa atmıyorlar! Nedense kadın hakları kuruluşları Şehit Nurcan Karakaya'nın adını ağızlarına almıyorlar! Sürekli "Analar ağlamasın" edebiyatı yapan fularlı sözde aydınlar şimdi nerede? Söyleyelim şimdi hepsi evlerinde uzanmış kara kara nasıl kendilerini tekrar doğru mevziye götürebileceklerini düşünüyorlar. 

Seçim sürecinde "Bir oy HDP'ye" kampanyaları yapanlar şimdi alınlarındaki o kara lekeyi silmeye çalışıyor! Milletimiz yapılan hiçbir ihaneti unutmadığı gibi bunu da unutmayacaktır.Ancak yine milletimiz her dönemde olduğu gibi yanlışından dönmeye çalışanları vatan savaşı mevzisinde bekliyor olacaktır.

Bir kesimin ısrarla görmekten kaçındığı ya da şöyle diyelim görmezlikten geldiği gerçeği bir kez daha mevzimizden haykıralım: PKK, bir bölücü terör örgütüdür, ABD'nin ve Avrupalı devletlerin uşağıdır. Emperyalizme bel bağlamış, sözde kendi halkının haklarını Batılı devletlere peşkeş çekmiş hainlerin topluluğudur. Yani o bir kesmin sandığı gibi özgürlük savaşçısı değildir. Emperyalizme destek olan, onu daha da büyütecek ve geliştirecek hiçbir hareket devrimci olamaz. Yani sizin "sandığınız" gibi onlar Denizlerin, Mahirlerin yoldaşları da değildir!

Mahir Çayan yaptığı savunmasındada "Seçtiğimiz yol,Gazi Mustafa Kemal'in yoludur. O'nun başlattığı Anadolu ihtilalinin yoludur. Parolamız "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM", hedefimiz "İstiklali tam Türkiye'dir." der.Yani bu devrimcilerin adını ağzına alamayacak olanlardır PKK saflarındakiler!

Ve bir diğer gerçeği çarpalım şimdi suratlarına: HDP, bu bölücü örgütün siyasi uzantısıdır! Sizin Selo'nuzun abileridir. Mehmetçiğe kurşun sıkan, Necmettin ve Aybüke öğretmenlerimizi şehit eden, masum köy korucularını, yol yapımı işçilerini tarayan, köyler basıp evleri yerle bir eden, şehirlerin göbeğinde bombalar patlatıp onca insanı yok eden, 11 aylık bir bebeği bu hayattan koparan! Bu yüzden terörle birebir askeri mücadele devam ederken siyasi arenada da HDP derhal kapatılmalı ve kravatlı teröristler gazi meclisten kapı dışarı edilmelidir!

Güzide insanlarımız ise artık bir an evvel tüm bu gerçekleri kavrayıp bölücü ve gerici teröre karşı İkinci İstiklal Savaşı saflarına akın etmelidir.

Türkü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi hep beraber Kuvayı Milliye ruhuyla yeniden Atatürk Türkiye'sini kuracağız!

Özge Yaren Enç 

TGB İzmir İl Yöneticisi

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler